Gaziosmanpaşa'da Narkotik Operasyonu (2) - Son Dakika
Güncel

Gaziosmanpaşa'da Narkotik Operasyonu (2)

Gaziosmanpaşa'da, uyuşturucu satıcılarına yönelik yapılan helikopter destekli operasyon sonucunda, çok miktarda uyuşturucu madde, silah ve para ele geçirildi.

26.09.2014 22:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziosmanpaşa'da, uyuşturucu satıcılarına yönelik yapılan helikopter destekli operasyon sonucunda, çok miktarda uyuşturucu madde, silah ve para ele geçirildi.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl ve Bursa Mahallelerine akşam saatlerinde düzenlenen operasyona, Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü, Narkotik, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Özel Harekat Şubesi ekipleri ile Motorize Polis Timleri Amirliği'ne bağlı Yunus ekiplerinin de bulunduğu çok sayıda polis katıldı.

Yapılan operasyon sonucunda 10 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. Eve ve işyerlerinde yapılan aramalarda, çok sayıda satışa hazır halde ve yüklü miktarda esrar, bonzai, extacy haplar bulundu. Ayrıca, zanlılarda kuru sıkı tabanca, pompalı tüfek ve uyuşturucu ticaretinden elde edildiği öğrenilen yüklü miktarda para ele geçirildi. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziosmanpaşa'da Narkotik Operasyonu (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü
    20:53 DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü

    CAPE Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) heyeti, Güney Afrikalı siyaset ve iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi. Türk iş insanları, Johannesburg, Pretorya ve Cape Town kentlerinde üst düzey hükümet yetkilileri ve Güney Afrika'nın önde gelen iş insanlarıyla görüşmeler yaptı. Güney Afrika Ticaret ve Sanayi Bakanı Ebrahim Patel'in de katıldığı etkinlikte, Türkiye ile Güney Afrika arasındaki ticaret bağları ve işbirliği potansiyeli vurgulandı. DEİK heyeti, ziyaret kapsamında yeni iş ilişkileri kurmayı ve ticaret ile yatırım fırsatlarını artırmayı hedeflediklerini belirtti.


Advertisement