Gazinin Protez Bacağının Borcuna Haciz - Eski Bakan Yıldırım Devreye Girdi - Son Dakika
Güncel

Gazinin Protez Bacağının Borcuna Haciz - Eski Bakan Yıldırım Devreye Girdi

Gazinin protez bacağına gelen haciz- Gazi Kocaoğlan: "Eski bakanımız Sayın Binali Yıldırım dün telefonla aradı ve bugün 98 bin liralık kısmın yatırılacağı müjdesini verdi"İZMİR (AA) - Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) kullandığı protez bacağa haciz geldiği belirtilen Gazi Bülent Kocaoğlan "Eski bakanımız Sayın Binali Yıldırım dün telefonla aradı ve bugün 98 bin liralık kısmın yatırılacağı müjdesini verdi" dedi.

21.10.2014 16:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gazinin protez bacağına gelen haciz- Gazi Kocaoğlan: "Eski bakanımız Sayın Binali Yıldırım dün telefonla aradı ve bugün 98 bin liralık kısmın yatırılacağı müjdesini verdi"İZMİR (AA) - Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) kullandığı protez bacağa haciz geldiği belirtilen Gazi Bülent Kocaoğlan "Eski bakanımız Sayın Binali Yıldırım dün telefonla aradı ve bugün 98 bin liralık kısmın yatırılacağı müjdesini verdi" dedi. Kocaoğlan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 1996 yılında Hakkari'nin Çukurca ilçesinde teröristlerin saldırısında 16 arkadaşının şehit olduğunu, 21'inin de yaralandığını, kendisinin de atılan roketin şarapnel parçasıyla bacağından ağır şekilde yaralandığını anlattı.Tedavi sürecinde bacağının kesildiğini ve 19 yıl içerisinde 6 kez protez taktırdığını dile getiren Kocaoğlan, en son taktırdığı protezin 135 bin liralık bedelinin olduğunu kaydetti.Protezin yaşamını çok kolaylaştırdığını, daha önceki protezlerde SGK'nın yaklaşık 2 ayda firmaya ödeme yaptığını dile getiren Kocaoğlan şöyle konuştu: "Son taktırdığım protezin bedeli SGK'dan 7 aydır ödenmedi. Bundan önceki protezim 75 bin liraydı, SGK ödemeyi 2 ay içinde yaptı. Bunda neden bu kadar uzadı bilmiyorum. Bu sürede firmanın borcu varmış ve benden bir miktar para ödeyip ödeyemeyeceğimi sordu. Ben de nasıl olsa SGK kısa sürede ödeme yapacağı için bu sürede 50 bin liralık kısmı için kredi çektim. Taksitleri ödeyemediğim için bankalardan ihtarname gelmeye başladı. Taksidi ödememem halinde bir ay içinde icra işleminin başlatılacağı bildirildi."- Eski bakan Yıldırım devreye girdiEski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın devreye girdiğini ve kendisini aradığını dile getiren Kocaoğlan, "Eski bakanımız Sayın Binali Yıldırım dün telefonla aradı ve bugün 98 bin liralık kısmın yatırılacağı müjdesini verdi. Kendisinden Allah razı olsun. Sürecin en başından bu yana Sayın bakanımız yardımcı oldu. Geri kalan 37 bin liranın da bir şekilde tedarik edileceğinin sözünü verdi. Para yatınca kredi borcumu ödeyeceğim ve protez için firmaya yatıracağım" diye konuştu. -

Gazinin Protez Bacağının Borcuna Haciz - Eski Bakan Yıldırım Devreye Girdi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gazinin Protez Bacağının Borcuna Haciz - Eski Bakan Yıldırım Devreye Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Erzincan'da 750 adet uyuşturucu hap ele geçirildi
    13:35 Erzincan'da 750 adet uyuşturucu hap ele geçirildi

    Erzincan'da, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda, B.E. isimli şahıstan 750 adet sentetik ecza maddesi ele geçirildi. Şüpheli şahsın işlemleri adli makamlarca devam etmektedir.

  • Aksaray'da Turizm Haftası kapsamında Ihlara Vadisi Yürüyüşü düzenlendi
    13:33 Aksaray'da Turizm Haftası kapsamında Ihlara Vadisi Yürüyüşü düzenlendi

    Aksaray'da Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu ve protokol üyeleri Ihlara Vadisi'nde yürüyüş düzenledi. Kumbuzoğlu, Ihlara Vadisi'nin Aksaray turizminin göz bebeği olduğunu belirterek, yılda 700 bin kişi tarafından ziyaret edildiğini ve yeni hedeflerinin yılda 2,5 milyon turist ağırlamak olduğunu söyledi.

  • MHP Milletvekili Baki Ersoy, Pınarbaşı seçimleriyle ilgili açıklama yaptı
    13:32 MHP Milletvekili Baki Ersoy, Pınarbaşı seçimleriyle ilgili açıklama yaptı

    MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Pınarbaşı seçimlerinin yeniden yapılması kararıyla ilgili olarak CHP Milletvekili Aşkın Genç'i eleştirdi. Ersoy, haksızlık ve usulsüzlüklerin olduğunu belirterek, milletin iradesine sahip çıktıklarını söyledi.

  • Zonguldak'ta Kadırga rampasında uzun araç nedeniyle kuyruk oluştu
    13:30 Zonguldak'ta Kadırga rampasında uzun araç nedeniyle kuyruk oluştu

    Zonguldak'ta öğlen saatlerinde Kadırga rampasında uzun araç kaldı. Tırın rampada kalması nedeniyle kent merkezinden Kadırga rampasına kadar uzun araç kuyruğu oluştu. Trafikte kalan araçlar tepki gösterdi ve tırın kurtarma çalışmaları başladı.


Advertisement