Gaziantepspor ve Kayserispor 52. Randevuda - Son Dakika
Spor

Gaziantepspor ve Kayserispor 52. Randevuda

Gaziantepspor ve Kayserispor 52. Randevuda

Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasında Kayserispor’u ağırlayacak olan Gaziantepspor’da hazırlıklar sürüyor.

19.09.2015 11:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Kayserispor'u ağırlayacak olan Gaziantepspor'da hazırlıklar sürüyor. İki ekip ligde 52. kez karşı karşıya gelecek.

İki takım arasında 1972-1973 sezonunda başlayan rekabette bugüne dek 51 lig maçı yapıldı. Kırmızı-siyahlılar, bu maçların 16'sını kazanırken, 23'ünde mağlup oldu. 12 karşılaşma ise beraberlikle sona erdi. İki takım arasındaki son 13 lig maçından 5'i berabere sonuçlanırken, 4'er galibiyet alındı. Gaziantepspor, Kayserispor ağlarına 54 gol atarken, kalesinde ise 64 gol gördü.

GAZİANTEPSPOR EVİNDE KAZANAMIYOR

Evinde oynadığı 2 lig maçında da rakiplerine farklı skorlarla mağlup olan kırmızı-siyahlılar, Kayserispor maçıyla bu galibiyet hasretine son vererek çıkış yakalamak istiyor. 20 Eylül Pazar günü saat 17.00'de Kamil Ocak Stadyumu'nda oynanacak Kayserispor maçını Süleyman Abay, Gökmen Algaç, Kerem Ersoy hakem üçlüsü yönetecek. Karşılaşmanın kale arkası yardımcı hakemleri Murat Özcan ve Erdoğan Özkaya. Karşılaşmanın 4. hakemi ise İsmail Şencan olacak. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Gaziantepspor ve Kayserispor 52. Randevuda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Denizli'de Kriket T-20 Büyük Erkekler Türkiye Şampiyonası Başlıyor
    10:14 Denizli'de Kriket T-20 Büyük Erkekler Türkiye Şampiyonası Başlıyor

    Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu faaliyet takviminde yer alan Kriket T-20 Büyük Erkekler Türkiye Şampiyonası 22-26 Nisan tarihleri arasında Denizli'de yapılacak. Şampiyonada 8 ilden 13 takım mücadele edecek.

  • Çaykur Rizesporlu Muhammet Taha Şahin: Her maç bizim için bir final
    10:13 Çaykur Rizesporlu Muhammet Taha Şahin: Her maç bizim için bir final

    Çaykur Rizespor'un 23 yaşındaki futbolcusu Muhammet Taha Şahin, Avrupa kupaları hedefleri olduğunu belirterek, "Her maç bizim için bir final" dedi. Şahin, Başakşehir maçı öncesi yaptığı açıklamada, takımın hedeflerine ulaşmak için her maça final gibi çıktıklarını vurguladı. Ayrıca Türkiye Milli Takımı'na gitmek istediğini ve Rizespor'un taraftarının kendileri için itici bir güç olduğunu söyledi.

  • Edirne Valisi Millet Bahçesi'nde incelemede bulundu
    10:03 Edirne Valisi Millet Bahçesi'nde incelemede bulundu

    Edirne Valisi Yunus Sezer, Meriç Nehri kenarı ile İzzet Arseven Kent Ormanı'nda yapılan Millet Bahçesi'ni ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Sezer, piknik alanları, spor sahaları, çocuk oyun alanları, bisiklet ve gezi yolu, kütüphane ve vatandaşların kullanacağı iskele gibi sosyal donatıların bulunduğu alanda çalışmaların hızla devam ettiğini belirtti. Sezer, Millet Bahçesi'nin vatandaşlara huzurlu bir ortamda daha kaliteli hizmet sunacağını ifade ederek Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve TOKİ'ye teşekkür etti.

  • Nilüfer Belediyespor Kulübü Kosova'da Karate Şampiyonasında Başarılı
    10:02 Nilüfer Belediyespor Kulübü Kosova'da Karate Şampiyonasında Başarılı

    Nilüfer Belediyespor Kulübü sporcuları, Kosova'da düzenlenen karate müsabakalarında elde ettiği başarılı mücadelelerin ardından 2 altın, 1 bronz madalya kazandı.

  • Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi'nde Engellilere Yönelik Bahçe Oluşturuldu
    09:48 Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi'nde Engellilere Yönelik Bahçe Oluşturuldu

    Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi, engelli bireylerin sosyalleşmesini sağlamak amacıyla bahçe oluşturdu. Fidan dikimiyle birlikte öğrencilerin yardımlaşma ve iş birliği yapmasını teşvik eden merkez, aynı zamanda çevre bilincini de aşılamayı hedefliyor. Gençlik ve Spor İl Müdürü Musa Kazım Açıkbaş, engelli bireylerin başarılarına ortak olmanın önemine vurgu yaparak, emeği geçenlere teşekkür etti.

  • Kuşadası'nda Bisiklet Yolu Projesi Büyük İlgi Görüyor
    09:41 Kuşadası'nda Bisiklet Yolu Projesi Büyük İlgi Görüyor

    Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin Kuşadası'nda hayata geçirdiği sahil projesi, yerel halk ve bisiklet tutkunları tarafından büyük ilgi görüyor. Bisiklet sürücüleri, Kuşadası'nın sahil bandı boyunca yolun uzatılmasını ve sahil siteleri ile birleştirilerek Milli Park'a kadar gidebilmeyi istiyor. Proje, hem şehiriçi ulaşımı kolaylaştırıyor hem de çevreye duyarlı bir seçenek sunuyor.


Advertisement