Gaziantep'te Ülkü Ocakları'ndan 'Gönül Seferberliği' Konseri - Son Dakika
Güncel

Gaziantep'te Ülkü Ocakları'ndan 'Gönül Seferberliği' Konseri

Gaziantep\'te Ülkü Ocakları\'ndan \'Gönül Seferberliği\' Konseri

Gaziantep'te Ülkü Ocakları tarafından 'Gönül Seferberliği' adı altında düzenlenen konserde, 'Andımız'ın okullarda kaldırılması protesto edildi.

26.10.2013 10:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'te Ülkü Ocakları tarafından 'Gönül Seferberliği' adı altında düzenlenen konserde, 'Andımız'ın okullarda kaldırılması protesto edildi.

Kamil Ocak Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen konsere binlerce ülkücü katıldı. Konserde ülkücüler, sık sık "Devletin başına devlet gelecek" şeklinde slogan attı. Konserde ilk olarak saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Ardından binlerce ülkücü 'Andımız'ı okuyarak, okullarda kaldırılmasını protesto etti. Kur'an-ı Kerim tilavetinden sonra da Osmaniye Mehteran Takımı gösterisini sundu. Gösteri sonrası sanatçılar Ali Kınık ve Mustafa Yıldızdoğan, sahnede eserlerini seslendirdi.

Konser öncesi açıklama yapan Gaziantep Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Erdoğan, "Bugün burada çok güzel bir atmosferde sizlerle beraber olmanın memnuniyeti içerisindeyiz. Burası Gaziantep'e gaziliği kazandırmış ecdadın torunları, yiğit bozkurtların yeridir" dedi.

MHP Gaziantep İl Başkanı Mustafa Erzin ise, "Her kademesinde hizmette bulunmanın büyük bir şeref ve gurur olduğu şuuruyla bugün huzurlarınızda bulunmaktan onur ve gurur duyuyorum. Milliyetçi Hareket Partisi adına hepinizi selamlıyorum. Bugün sözüm ona çözüm adına çözüm sürecinin yaşandığı bir dönemde Güneydoğu'nun yıkılmaz ve yıkılmayacak kalesi olan Gaziantep'in evlatları olmak hepimize gurur veriyor. Bu aziz millet bundan doksan yıl önce Fransız önünde ve 12 Eylül öncesi komünizm tehlikesi önünde nasıl siper olduysa, ülkücü harekete en fazla şehit veren il olduysa biz inanıyoruz ki yarın şartlar gerektirdiği zaman hiçbir ülküdaşım bayrak için, ezan için, Türk milletinin geleceği için canını vermekten asla ve asla şüphe göstermeyecektir" şeklinde konuştu.

Konsere Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Sina Özçelik, MHP il, ilçe başkanları, parti ve ocak üyeleri de katıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gaziantep'te Ülkü Ocakları'ndan 'Gönül Seferberliği' Konseri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement