Gaziantep'te Silahlı Kavga: 2 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Gaziantep'te Silahlı Kavga: 2 Ölü, 2 Yaralı

Gaziantep\'te Silahlı Kavga: 2 Ölü, 2 Yaralı

Gaziantep'te 2 grup arasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaşamını yitirdi, 2 kişi de yaralandı.

24.10.2014 23:52  Güncelleme: 00:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'te akşam saatlerinde Karataş Mahallesi'nde iki grup arasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan silahlı kavgada Ramazan (51) ve Ali Külte (33) kardeşler yaşamını yitirdi, 2 kişi de yaralandı.

TARTIŞMA BAŞLADI

İddiaya göre, aralarında alacak verecek meselesi nedeniyle husumet bulunan 2 grup, karşılaştıkları cadde üzerinde tartışmaya başladı.

SİLAHLAR ÇEKİLDİ

Tartışmanın büyümesi üzerine öfkelenen taraflar birbirlerine tabancalarla ateş açmaya başladı. Kurşunların isabet ettiği Ramazan Külte, kardeşi Ali Külte, Hüseyin Günenç ve Murat Güler çeşitli yerlerinden yaralandı.

2 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri, yaralıları ambulanslarla Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ile Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi'ne götürdü. Acil servislerde tedaviye alınan yaralılardan Ramazan ve Ali Külte yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

POLİS DELİL TOPLADI

Külte kardeşlerin cesetleri, otopsi için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Hastanelerde tedavileri süren diğer yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, olayın ardından inceleme yapan polis, çok sayıda boş kovan toplayarak delil aradı, kavgaya karıştığı iddia edilen ve kimlikleri saptanan 3 kişinin yakalanması için de çalışma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantep'te Silahlı Kavga: 2 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Haskürt: gazikent değil kaçakçıkent hacıhüsrev mahallesi gibi. . . 0 3 Yanıtla gaziantepli: sizin gibi köpeklerin yüzünden bozuldu gazikentimiz. 0 0
  • ibo: Adamdı onu öldüreni ben öldürecem 0 0 Yanıtla
  • dünü gören genç: Şahinbey Karataş burasi . 10 20 tane silah sesi duyunca baktık 0 0 Yanıtla
  • Kahramanmaraş'taki bu yolda iki günde bir trafik kazası oluyor
    11:46 Kahramanmaraş'taki bu yolda iki günde bir trafik kazası oluyor

    Kahramanmaraş'ta bulunan bir yolda iki günde bir trafik kazası meydana geliyor. Bölge esnafı, kazaların sürücü hataları ya da yolun durumuyla ilgili olduğunu belirtiyor. Kahramanmaraş Kuzey Çevre Yolu üzerinde sık sık trafik kazaları yaşanıyor. Esnaf, sürücülerin hızlı seyir halindeyken virajlarda kaza yaptığını ve yolun dar olmasının da kazalara neden olduğunu ifade ediyor. Esnaf, önlem alınması gerektiğini vurgulayarak trafik kontrolünün artırılmasını talep ediyor.

  • Mansur Yavaş: Belediyelerin Borçları İsrafı Gösteriyor
    11:46 Mansur Yavaş: Belediyelerin Borçları İsrafı Gösteriyor

    Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, AKP ve MHP'den devralınan belediyelerin toplam borcunun 100 milyarı bulmasını değerlendirdi. Yavaş, lüks belediye binaları yapmanın ve çöp projelere para harcamanın doğru olmadığını belirtti.

  • Afyonkarahisar'da midibüsün şarampole devrilmesi sonucu 5 kişi yaralandı
    11:45 Afyonkarahisar'da midibüsün şarampole devrilmesi sonucu 5 kişi yaralandı

    Afyonkarahisar-Ankara kara yolu Susuz beldesi yakınlarında İscehisar Belediyesine ait midibüsün şarampole devrilmesi sonucu 5 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Afyonkarahisar'daki hastanelere kaldırıldı.

  • Sarıkamış'ta Aile Destek Merkezi Kursları Kadınlara Meslek Öğretiyor
    11:44 Sarıkamış'ta Aile Destek Merkezi Kursları Kadınlara Meslek Öğretiyor

    Kars'ın Sarıkamış ilçesinde faaliyet gösteren Aile Destek Merkezi bünyesinde açılan kurslara katılan kadınlar, hem meslek öğreniyor hem de aile bütçelerine katkı sağlıyor. El sanatları, dikiş nakış, giyim, kuaförlük, rölyef, tel kırma, amigurimi, epoksi ve takı tasarım alanlarında eğitim alan kadınlar, ürettikleri ürünleri satarak gelir elde ediyor. Ayrıca, kursiyerlerin çocukları da merkezdeki oyun alanında el becerileri kazanıyor.

  • Bulgaristan'da 250 Yıllık Osmanlı Mirası Cami Yeniden Açıldı
    11:43 Bulgaristan'da 250 Yıllık Osmanlı Mirası Cami Yeniden Açıldı

    Bulgaristan'ın Sevlievo şehrinde bulunan 250 yıllık Eski Selvi Camisi, yangın ve doğal afetler nedeniyle uzun süredir kapalıydı. Duyarlı vatandaşların bağışlarıyla restore edilen cami, törenle yeniden ibadete açıldı. Caminin restorasyonuna Türk ve Müslüman kökenli birçok kişi destek verdi. Cami, Bulgaristan'da Türk ve Müslüman toplumunun kültürel mirasını koruma çabalarının bir örneği olarak önem taşıyor.


Advertisement