Gaziantep'te Gürültü Kavgası: 3 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Gaziantep'te Gürültü Kavgası: 3 Yaralı

Gaziantep\'te Gürültü Kavgası: 3 Yaralı

Gaziantep'te, internet kafede gürültü yaptığı için işyeri sahibi ile müşterisi arasında çıkan tartışma, sopalı kavgaya dönüştü.

31.07.2014 17:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'te, internet kafede gürültü yaptığı için işyeri sahibi ile müşterisi arasında çıkan tartışma, sopalı kavgaya dönüştü. 3 kişinin yaralandığı kavgaya karışan kişiler gözaltına alındı.

Olay, saat 15.30 sıralarında Yukarıbayır Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre; evinin bulunduğu sokaktaki internet kafeye giden, adı öğrenilemeyen 19 yaşlarındaki bir genç, işyeri sahibi İrfan Şahin tarafından gürültü yaptığı gerekçesiyle uyarıldı. Bu uyarı üzerine internet kafe sahibi ile müşterisi arasında tartışma çıktı. Hem kafe sahibi hem de müşterinin telefonla ulaştığı yakınlarının gelmesiyle tartışma yeniden alevlenerek kavgaya dönüştü. Taş ve sopaların kullanıldığı kavga, olayı önleyemeyen mahalle sakinlerinin ihbarıyla gelen polis tarafından sonlandırıldı. Kavga sırasında taş ve sopalara hedef olarak hafif yaralanan kafe sahibi İrfan, kardeşi Levent ve yeğeni Mustafa Şahin ambulansla Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Polis, kavgaya karıştığı saptanan ayakta tedavisi tamamlanan 3 yaralının da aralarında bulunduğu bazı kişileri gözaltına aldı. Polis, yeni bir kavga ihtimaline karşı da olayın meydana geldiği kafenin bulunduğu sokakta önlem aldı. - Gaziantep

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantep'te Gürültü Kavgası: 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement