Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da Yüzler Gülüyor - Son Dakika
Yerel

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da Yüzler Gülüyor

PTT 1. Liginin ikinci yarısına kötü başlangıç yapan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, son 5 maçta 4 galibiyet elde ederek çıkışa geçti.

23.03.2015 12:18  Güncelleme: 12:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Ligi'nin ikinci yarısına kötü başlangıç yapan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, son 5 maçta 4 galibiyet elde ederek çıkışa geçti.

AA muhabirinin derlediği bilgiye göre, ligin ikinci yarısına Albimo Alanyaspor (3-0), Boluspor (3-1), Kayserispor (1-0) ve Adanaspor (3-2) mağlubiyetleriyle başlayan mavi-beyazlı ekip, ligin 20. haftasında 20 puanla 14. sıraya kadar geriledi.

Düşme potasındaki takımlarla puan farkı iyice azalan Gaziantep ekibi, aradığı çıkışı sahasında Antalyaspor ile yaptığı maçla buldu. Tek golle galip geldiği bu maçı Elazığspor (1-0) ve Karşıyaka (2-0) maçlarıyla seriye dönüştüren Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, 2-0 yenildiği Şanlıurfaspor maçının ardından Orduspor'u 2-0 mağlup etti.

Orduspor galibiyetinin ardından galibiyet sayısını 8'e çıkaran Gaziantep ekibi, topladığı 32 puanla 11'inci sıraya kadar yükseldi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, son haftalarda yakaladığı çıkışı önümüzdeki haftalara da sürdürerek sezon sonunda ilk 6 takım arasında yer almayı ve play-off'a katılmayı hedefliyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da Yüzler Gülüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement