Gazetecilere Göz Muayenesi - Son Dakika
Yerel

Gazetecilere Göz Muayenesi

Gazetecilere Göz Muayenesi

Burdur Devlet Hastanesi tarafından kent merkezinde görev yapan basın mensuplarına Burdur Devlet Hastanesinde göz muayenesi yapıldı.

07.01.2014 14:35  Güncelleme: 14:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burdur Devlet Hastanesi tarafından kent merkezinde görev yapan basın mensuplarına Burdur Devlet Hastanesi Göz Hastalıkları Polikliniği'nde göz muayenesi yapıldı.

Göz Hastalıkları Doktoru Neşe Erten tarafından yapılan muayenede gazetecilerin çoğunda bilgisayar kullanımından kaynaklanan rahatsızlıkları muayene edildi. Muayene sonrasında erkek gazetecilerin göz sağlığının, kadın gazetecilere oranla daha iyi olduğunu dile getiren Göz Doktoru Neşe Erten, "Göz Kliniği olarak basın mensubu arkadaşlarımızı ağırladık. Göz muayenelerini yaptık, göz tansiyonlarını, otorefraktometro ölçümleri, gözlerinin gözlüksüz ve gözlüklü tahsis numaraları, vizyon muayenelerini yaptık. Ön ve arka segment muayenelerini gerçekleştirdik. Genel olarak görmelerinde bir problem çıkmadı. Sadece birkaç arkadaşımızın gözlük ihtiyacı olduğunu saptadık. Onun dışındaki diğer göz muayeneleri iyi durumdaydı. Özellikle erkek gazetecilerin çok fazla gözlük ihtiyacı bulunmadığını saptadık ama kadın gazeteciler de özellikle bir çoğunun gözlük takma ihtiyacı hissediyorlardı. Bunun dışında ciddi göz problemleri saptamadık" diye konuştu. - BURDUR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gazetecilere Göz Muayenesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement