Gazeteciler Gününde Doyasıya Eğlendiler - Son Dakika
Yerel

Gazeteciler Gününde Doyasıya Eğlendiler

Gazeteciler Gününde Doyasıya Eğlendiler

Yunusmere Belediyesi Kent Konseyinin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında düzenlediği gecede gazeteciler bol bol eğlenip, stres attılar.

10.01.2015 14:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunusmere Belediyesi Kent Konseyinin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında düzenlediği gecede gazeteciler bol bol eğlenip, stres attılar.

Holiday Inn Express Otel'de geçekleştirilen etkinlikte ev sahipliğini Yunusemre Kent Konseyi Başkanı Halil Arslan yaptı. Geceye Yunusemre Belediye Başkan Yardımcıları Kılıç Kaya, Hakan Akgöl, Basın İlan Kurumu Müdürü Kenan Tokgöz, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç, Manisa'daki yerel ve ulusal basın kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Gazetecilerin birlik ve beraberlik örneği sergilediği gecede kısa bir konuşmaya yapan Yunusemre Kent Konseyi Başkanı Halil Arslan, gazetecilerin çok stresli bir meslek icra ettiğini hatırlatarak, "Basın mensubu arkadaşlarımızı bir kaç saatliğine de olsa bu stresten uzaklaştırarak eğlendirmeyi amaçladık. Çünkü gazeteciler toplumun gözü kulağıdır. Eğlenmeyi hak ediyorlar" dedi.

YUNUSEMRE BELEDİYESİ BASINI ÖNEMSİYOR

Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Kılıç Kaya ise Başkan Mehmet Çerçi'nin il dışında olması nedeniyle programa katılamadığını hatırlatarak, basın mensuplarına geceye katılımlarından dolayı teşekkür etti. Basını önemsediklerini belirten Kaya, bu amaçla yapılan Fikir Sofrası projesine ilk olarak gazetelerle başladıklarını ifade etti.

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç, Yunusemre Belediyesi ve Kent Konseyine organizasyon nedeniyle teşekkür ederek, "Böyle güzel etkinliklerde bir araya gelmek çok güzel. Emeği geçenlere gazeteci arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından yerel sanatçı Nurşin sahneye çıktı. Birbirinden güzel Türk Halk Müziği eserleri seslendiren Nurşin, büyük alkış aldı. Program devam ederken gazeteciler Hüsamettin Edebali ve Tufan Taner Savcı sahneye çıkarak türkü söylediler. Hareketli parçalarda ise gazeteciler piste çıkıp doyasıya eğlendi. Tüm gazeteciler halay çekerken renkli görüntüler ortaya çıktı. Programın sonunda gazeteciler Yunusemre Belediyesi'ne teşekkür ettiler. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gazeteciler Gününde Doyasıya Eğlendiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement