Erdoğan'ın Basın Danışmanı Lütfullah Göktaş: Ahmet Hakan'ı Aradık - Son Dakika
Güncel

Erdoğan'ın Basın Danışmanı Lütfullah Göktaş: Ahmet Hakan'ı Aradık

Cumhurbaşkanlığı Basın Başdanışmanı Lütfullah Göktaş, Ahmet Hakan Coşkun'u aradığını söyleyerek, "Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi ilettik." dedi.

03.10.2015 18:19  Güncelleme: 19:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanlığı Basın Başdanışmanı Lütfullah Göktaş, gazeteci Ahmet Hakan'a yapılan saldırı konusunda Cumhurbaşkanlığı'nın sessiz kaldığı biçimindeki iddiaların doğru olmadığını belirterek, "Cumhurbaşkanı Basın Başdanışmanı olarak hadisenin yaşandığı gün Ahmet Hakan Coşkun'u aradım. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi ilettik, üzüldüğümüzü belirttik" dedi.

"ŞİDDET, ASLA TASVİP EDİLEMEZ"

Göktaş, AA muhabirine yaptığı değerlendirmede, konuyla ilgili olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı kendisinin de bilgilendirdirdiğini ifade ederek, "Şiddet hiçbir surette mazur görülemez. Basına yönelik çirkin saldırıları kınıyoruz. Şiddet asla tasvip edilemez" diye konuştu.

"SALDIRIYI SİYASİ RANT ARACI GİBİ GÖRMEYİ DOĞRU BULMUYORUZ"

Cumhurbaşkanlığı Basın Başdanışmanı Göktaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yetkililerden olayla ilgili bilgi aldığını da hatırlatarak, şunları kaydetti:

"Cumhurbaşkanlığı makamının olay karşısında sessiz kaldığı doğru değil. Saldırı sonrasında Cumhurbaşkanımız yetkililerden bilgi aldı. Cumhurbaşkanı Basın Başdanışmanı olarak telefonla bizzat Ahmet Hakan'ı da aradım. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi ilettik, üzüldüğümüzü ilettik. Cumhurbaşkanımız şiddetin her türüne karşı olduğunu her vesileyle vurgulamaktadır. Saldırıyı, siyasi rant aracı gibi görmeyi doğru bulmuyoruz."

Erdoğan\'ın Basın Danışmanı Lütfullah Göktaş: Ahmet Hakan\'ı Aradık
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Erdoğan'ın Basın Danışmanı Lütfullah Göktaş: Ahmet Hakan'ı Aradık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (79)

  • Cts: Asıl mafya doğan grubu ve yandaşları Cumhurbaşkanımızın vicdanı ve merhameti herkese nasip olmaz seçilmiş başkan o ... 47 15 Yanıtla target: SINIF BASKANIMI SENI DOTUN ACIK KALMIS 4 1
  • Türkiye: oylar ak partiye 26 33 Yanıtla
  • vat an : iyiki varsın başkan en büyük bizim başkan 22 35 Yanıtla
  • ABBAS AZERİ TÜRKOĞLU: tövbe bir daha akp-rte ye inanıpta oy yokkkkk 22 33 Yanıtla
  • hakim: akp pkk oy yok oylar mhpye inadina lan 26 27 Yanıtla
  • ABBAS AZERİ TÜRKOĞLU: akp*pkk ya oy yok 21 31 Yanıtla
  • ABBASSS : size ve akp ye verdiğimiz oylar haram zıkkım olsun.ülkemi cehendeme çevirdiniz sahde dinciler 35 16 Yanıtla
  • Abbas Azeri Turk: Chp adin batsin / AYDIN DOGANIDA DOVUN 28 23 Yanıtla Derin gerçek: Ermeniler geliyo kuruğunu kistir tc ye kaç hain trol.... 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement