Gayrimenkul Sektörünün Öncü Firmaları İnvesteurasia 2015 Lansman Toplantısında Biraraya Geldi - Son Dakika
Yerel

Gayrimenkul Sektörünün Öncü Firmaları İnvesteurasia 2015 Lansman Toplantısında Biraraya Geldi

Gayrimenkul sektörünün profesyonellerini yatırımcısıyla Antalya’da ticari bir platformda bir araya getirecek olan ‘Investeurasia 2015’-Gayrimenkul, Proje, Geliştirme ve Yatırım Fuarı 4-7 Kasım tarihinde Antalya Fuar Merkezi’nde Pyramids Grup tarafından gerçekleşecek.

28.03.2015 11:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gayrimenkul sektörünün profesyonellerini yatırımcısıyla Antalya'da ticari bir platformda bir araya getirecek olan 'Investeurasia 2015'-Gayrimenkul, Proje, Geliştirme ve Yatırım Fuarı 4-7 Kasım tarihinde Antalya Fuar Merkezi'nde Pyramids Grup tarafından gerçekleşecek. 'Investeurasia 2015'in tanıtım lansmanı sektör kurucularının bir araya gelmesiyle İstanbul'da gerçekleşti.

Investeurasia 2015 - Gayrimenkul, Proje, Geliştirme ve Yatırım Platformu Lansman yemeğinde ULI-Urban Land Institute Türkiye İcra Kurulu Başkanı Haluk Sur, BAKA- Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı'ndan Alaaddin Özyürek, Basra Hükümet Konseyi Ekonomik Kalkınma ve Yatırım Komitesi Başkanı Ageel İbrahim Al Khaliidi, İstanbul Ticaret Odası'ndan Tahsin Fırat Kasapoğlu, Urban Green Global - Mimar ve şehir planlamacısı Sidney Rasekh konuşmacı olurken ve Çevre ve Şehircilik Eski Bakanı Erdoğan Bayraktar, Gyoder Başkanı ve Torunlar İnşaatı Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, Ağaoğlu - Hasan Rahvalı, Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, DKY İnşaat ve Konutder Başkan Yardımcısı Ali Dumankaya, Pricewater House Coopers Türkiye ortağı Ersun Bayraktaroğlu, İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Hinginar, FYP Yönetim Kurulu Başkanı Füsun Yılmaz Phillipson, Çalık Holding - Prof. Dr. Feyzullah Yetgin, Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak, Varyap - Yönetim Kurulu Metin Varlıbaş, CMLKK- Lokman Öztürk, Yorum İnşaat - Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ağca, Tahincioğlu Genel Müdürü Soner Akpınar, Ofton İnşaat- Yönetim Kurulu Üyesi Asım Uysal, Maknoon İnşaat- Jamilia Öztürk, Pyramids Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dilek Dilbaz, Pyramids Grup Genel Müdürü Tolga Tezel'in de aralarında bulunduğu sektörün kilit isimlerinin katılımıyla Investeurasia Lansmanı gerçekleşti.

Investeurasia fuarının lansman toplantısında konuşan Çevre ve Şehircilik Eski Bakanı Erdoğan Bayraktar, fuarın Antalya'da yapılacak olmasının doğru bir tercih olduğunu belirterek, "Antalya konumu itibariyle Afrika'ya, Ortadoğu'ya, Kuzey Afrika ülkelerine ve Avrupa'ya yakın bir vilayetimiz, gelişen bir vilayetimizdir. Antalya'da yapılacak olan bu fuar başta yapı sektörünün gelişmesine ve gayrimenkul sektörüne bağlı olarak diğer sektörlerin gelişmesine fayda sağlayacaktır" dedi.

İnvesteurasia 2015- Gayrimenkul, Proje, Geliştirme ve Yatırım Fuarı'nın bu yıl ilk defa düzenleneceğine değinen ULI-Urban Land Institute Türkiye İcra Kurulu Başkanı Haluk Sur ise "Bu fuar gayrimenkul yatırımlarını canlandıracak, gayrimenkul sektörüne fayda sağlayacak bir etkinlik olacaktır. İnvesteurasia 2015- Orta Asya'yı, Balkanları, Kafkasları, Rusya'yı, Kuzey Afrika'yı, Ortadoğu ülkelerini kapsayan 1 milyardan fazla nüfusa hitap eden bir fuar olacaktır. İnvesteurasia fuarı bölgeler arası ekonomik işbirliğinin gelişmesine katkı sağlayacaktır, buna bağlı olarak da bölgedeki yaşam kalitesi ve refah seviyesinin yükselmesiyle diplomatik ilişkilerin ve barış sürecinin de bundan olumlu etkileneceği bir platforma dönüşecektir. İnvesteurasia 2015 ilerleyen yıllarda devam ettikçe üstüne koymaya devam edecek ve bölgede gayrimenkul sektörünün sesi haline gelecektir" sözlerini ifade etti.

Antalya Valiliği ve Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin de desteklediği Investeurasia, kamu ve özel sektör temsilcileri ve sivil toplum örgütleriyle yatırımcıları bir araya getiriyor. Katılımcısı ve ziyaretçisiyle birlikte fuarda, gayrimenkul yatırım ortaklıkları, proje ortaklıkları, finansörler, yatırımcılar, proje geliştiricileri, mimarlık, planlama ve müteahhitlik şirketleri, danışmanlık şirketleri, yerel yönetimler, taahhüt ve müteahhitlik şirketleri, danışmanlık şirketleri, yerel yönetimler, taahhüt ve müteahhitlik şirketleri, bina ve tesis yönetim şirketleri ve taşınmaz sahipleri gibi sektörün profesyonelleri böylece yerini alacak. Özel Projelerin yanı sıra Türkiye'nin Büyükşehir Belediyeleri de kentsel dönüşüm projeleri veya iddialı oldukları projeler ile bir vitrin oluşturacak.

INVESTEURASİA PLATFORMUNDA KÖRFEZ ÜLKELERİNDEN VIP DELEGELER ORGANİZE EDİLECEK

Pyramid Grup'un Mısır, Irak, Hollanda, Fas, Türkiye ofisleri ve yurtdışı partnerleriyle gerçekleştirdiği yoğun işbirliği ile fuara, Suudi Arabistan Kuveyt, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn, İsrail, Ürdün, Irak, Mısır başta olmak üzere Körfez Ülkeleri, Ortadoğu, Avrupa, Rusya ve Türki Cumhuriyetler'den VIP yatırımcı-finansör heyetleri organize ediliyor olacak.

Yabancı katılımcı ve ziyaretçisiyle uluslar arası özellik taşıyan Investeurasia Platformu, Pyramids Grup'un Ortadoğu ve Körfez Ülkelerindeki 22 yıllık tecrübesiyle VIP delegelerin Investeurasia'da doğru yatırımcının doğru finansörle yani doğru ortaklığın hayat bulmasına olanak sağlayacak.

Körfez Ülkelerinden uzun soluklu partnerliklerle yatırımcıların ağırlanmasının yanı sıra Irak ve Mısır gibi ülkelerin devlet kurumlarıyla da yapılacak işbirlikleri ile devlet kurumlarının da yer alacağı Investeurasia, gayrimenkul sektörünün liderleri ile uzun soluklu projelere imza atacağı bir organizasyon olacak.

EN GÜNCEL GAYRİMENKUL, KENTSEL DÖNÜŞÜM, PROJE KONULARINDA KONFERANS VE PANELLER DÜZENLENECEK

Yurtdışı ve yurtiçinden sektörün kilit isimleri, kalkınma ajansları, enstitüler, gayrimenkul dernek birlikleri ve şehir planlayıcılarının katılımı ile Investeurasia, konferans ve panelleriyle de sektöre katkı sağlayacak. Paneller iki gün boyunca devam ederken yurtdışından binlerce odaya, birliğe, ajansa ve sektör şirketlerine yapılan duyurular ve işbirlikleri sayesinde de hedef ülkelerden ve özellikle Körfez Ülkelerinde binlerce finansör ve yatırımcı bir platformda bir araya gelecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gayrimenkul Sektörünün Öncü Firmaları İnvesteurasia 2015 Lansman Toplantısında Biraraya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement