Gay Gençten Metroda Romantik Evlilik Teklifi - Son Dakika
Dünya

Gay Gençten Metroda Romantik Evlilik Teklifi

Çin metrosunda evlenme teklifi alan gay genç biraz utansa da teklife 'evet' dedi. Vatandaşlar tarafından çekilen video sosyal medyada da olay oldu.

03.10.2015 15:53  Güncelleme: 16:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çin'in başkenti Pekin'de gay çift evlenme kararı aldı. Pekin metrosunda cep telefonlarıyla çekilen bir video sosyal medyada olay oldu.

HERKES ŞAŞKINLIKLA İZLEDİ

Teklifi alan ilk başta biraz utansa da teklife evet dedi. Bunun ardından metroda bu anları şaşkınlıkla izleyenler çifti tebrik ederek alkışladı.

Gay Gençten Metroda Romantik Evlilik Teklifi

Son Dakika Dünya Gay Gençten Metroda Romantik Evlilik Teklifi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (61)

  • Murat: Midem ağzıma geldi yeminle.. maharetmiş gibi bide uluorta yaşıyorlar 67 2 Yanıtla
  • Batman iluh: Allahın laneti üzerinize olsun 56 4 Yanıtla
  • murat: Bu tür insanların ve onları destekleyenlerin, bu durumu normalmiş gibi göstermeye çalışanların, akıl sağlıklarında problemler olduğu inancındayım. Bir an önce tedavi olurlarsa kendilerini kurtardıkları gibi toplumuda temizlemiş olurlar... 54 4 Yanıtla
  • poyraz 55: Bide tebrik etmişler.. alayı cümbürcemaat gerizakalı bunlar.. 54 3 Yanıtla
  • zumangi: Yorumlara bakıyorum da, Allah'ın yarattığı insanı tanımadan etmeden nasıl bu kadar iğrençlik kusabiliyorsunuz anlamıyorum. Eşcinsellik, insan daha anne karnındayken oluşan bir dürtü olduğunu sanırım bilmiyorsunuz ya da hayvanlarda da görüldüğünü... Ayrıca eğer Müslüman'sanız hoşgörüyü herkesten çok sizin bilmeniz lazım. İlla sizin düşünce yapınızla örtüşmüyor diye kimseyi yargılamaya hakkınız yok. Orası Allah ile kul arasındadır, bildiğiniz gibi. Umarım biliyorsunuzdur yoksa sizin Müslümanlığınızdan şüpheliyim. 16 36 Yanıtla nokta: Bence sende gaysin bunun neresi düzgün tobe lan herseyi yazıyon Müslümanım diyon ama bizim dinimiz de buna yer yok bu bi iğrençlik bence o kadar yazmışım ama hep boş senin gibi pislikler ?? 11 3 Gebersin lgbt: Ya biraz mantik ya lut kavmini hatirlayin acij okuyun Allah helak ettigi kavmin belasini niye versin kullarina tekrardan seytan tuzaklarina dusmeyin 5 1
  • Ankaralı selin: Bu gidişle erkek kalmayacak 49 1 Yanıtla Baris: Kalanların kıymetini bilin ?? 1 0
  • türkiyem canim benim: hdpli bunlar :-D 20 26 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement