Gamze Topuz'dan Kızına Duygusal Mektup - Son Dakika
Magazin

Gamze Topuz'dan Kızına Duygusal Mektup

Geçtiğimiz günlerde Ümit Kantarcılar'dan boşanacağını açıklayan ünlü oyuncu, kızı Elis Naz için duygusal bir yazı yayınlayarak "Bize biz yeteriz!" dedi.

28.05.2015 09:49  Güncelleme: 15:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yakın zamanda eşinden ayrılacağını açıklayan Gamze Topuz, kızının doğum öncesi ve sonrasında yaşadıklarını anlatan bir yazı kaleme aldı.

İşte ünlü oyuncunun o yazısı...

"YAPTIĞIM EN DOĞRU ŞEYSİN"

"Melek kızıma mektup... Hayatımda yaptığım en doğru, en güzel şeysin sen. Bazen düşünüyorum da yaşadığım manen, ruhen bu kadar yıpranmışlığa rağmen bunca zorluğa rağmen yine de yapar mıydım, ister miydim dünyaya gelmeni?"

"KEŞKE SEÇME ŞANSIMIZ OLSAYDI"

"Tek bir cevap geliyor aklıma ve kalbime "kesinlikle" bir an bile düşünmeden, aynı şeyleri tekrar yaşayacağımı bilerek seni bu dünyada istediğim her şeyden daha çok isterdim.
Sen gülünce dünyam aydınlanıyor. Sen ağlayınca bende ağlıyorum. Sen beni büyüttün kızım, büyütmeye de devam ediyorsun. Keşke seçme şansımız olsaydı kızım. Keşke seni çok mutlu, huzurlu, sevgi dolu bir yuvada büyütebilseydim."

"ŞANSIN BAHTIN HEP AÇIK OLSUN"

"Seni, mutluluğumuzu, gülücüklerini, agularını, gazını, uykumuzu, uykusuzluğumuzu paylaşabileceğim seni canı kadar seven, seni ve geleceğini benim kadar düşünen insanlarla büyütebilseydim. Senin bu dünyaya gelmeni isteyen, seni Allah'tan gelen bir hediye olarak gören insanların içinde... Ailelerimizi seçerek geldiğimize inanmak istiyorum. Buna hakikaten inanmak istiyorum. Allah'tan en büyük dileğim şansın bahtın hep açık olsun.

"BİZE BİZ YETERİZ"

"Çok sevilen, sevgiyle büyüyen bir çocuk ol. İnadına sevgi dolu bir çocuk ol. Hep gül bir ömür. Ben son nefesime kadar ömrüm yettiğince yanında, arkanda destekçinim. Umarım ki Allah bizi kimseye muhtaç etmesin. Bize biz yeteriz."

Gamze Topuz\'dan Kızına Duygusal Mektup
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Gamze Topuz'dan Kızına Duygusal Mektup - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Vdtgng: Maşallah Allah onu kötülüklerden korusun 36 1 Yanıtla
  • bilgi: Hiçbir insan göründüğü gibi değildir... bunu unutmayalım 9 0 Yanıtla
  • ISLAM DEMOKRAT PARTISI: Insanim , doğruyum, çalışkanım. İlkem, küçüklerimi korumak, büyüklerimi saymak, yurdumu, milletimi, özümden çok sevmektir. Ülküm, yükselmek, ileri gitmektir. Ey büyük Atatürk! Açtığın yolda, gösterdiğin hedefe durmadan yürüyeceğime ant içerim. Varlığım insanlık varlığına armağan olsun. Ne mutlu Insanim diyene!“ 1 4 Yanıtla
  • Kumsal denız: Yorum yazın bende anneyım hemde ıkı cocuk annesıyım allah sızı hıc ayırmasın 0 0 Yanıtla
  • Kumsal denız: Yorum yazın bende anneyım hemde ıkı cocuk annesıyım allah sızı hıc ayırmasın 0 0 Yanıtla

Advertisement