Galaxy S5 Premium Detaylandı - Son Dakika
Teknoloji

Galaxy S5 Premium Detaylandı

Galaxy S5 Premium Detaylandı

Samsung'un tüketicilerin beğenisine sunmuş olduğu amiral gemisinin Premium sürümü üzerinde çalıştığı söylentileri yeniden alevlendi.

23.04.2014 12:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Furkan Yaldız - -

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung'un üzerinde çalıştığı yeni amiral gemisi Galaxy S5'in varyantlarına dair bilgiler gelmeye devam ediyor. Uzun zaman önce Galaxy S5'in daha üst donanımlara sahip bir versiyona sahip olacağı iddia edilmişti. Bugün ise yeni sızan kaynak kodları bu durumu bir nebze de olsa destekliyor.


Project KQ adını taşıyan cihaz, bir zamanlar söylenti olarak gündeme gelen Galaxy F gibi özellikleri ile dikkat çekiyor. Galaxy S5'in Premium varyantı olduğu dünüşülen cihazın, farklı yonga setlerine sahip iki farklı sürüm olarak tüketicilerin beğenisine sunulacağı söyleniyor. Elde edilen bilgilere göre gizemli akıllı telefon, 5.5 inç büyüklüğünde ve 2560 x 1440 piksel çözünürlüğünde ekrana sahip. Bu ekranın Super AMOLED olup olmadığı ise henüz bilinmiyor. Gücünü 2.5 GHz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemci barındıran Snapdragon 805'den alacağı iddia edilen cihazın, Exynos-tabanlı varyantı ise ilk defa Intel LTE (XMM7620) desteğine sahip olacağı iddia ediliyor.


Bakalım Samsung'tan yeni bir amiral gemisi yoksa Galaxy S5'in üst donanımlar barındıran versiyonu mu gelecek...




Furkan Yaldız - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Galaxy S5 Premium Detaylandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement