Galatasaraylı Eski Futbolcu Yusuf Kalp Krizi Geçirdi - Son Dakika
Güncel

Galatasaraylı Eski Futbolcu Yusuf Kalp Krizi Geçirdi

Galatasaraylı Eski Futbolcu Yusuf Kalp Krizi Geçirdi

Galatasaraylı eski futbolcu Yusuf kalp krizi geçirdi İZMİT(Kocaeli), (DHA) Galatasaraylı eski futbolcu Rambo Yusuf olarak bilinen 55 yaşındaki Yusuf Altıntaş kalp krizi geçirdi.

04.02.2016 18:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaraylı eski futbolcu Yusuf kalp krizi geçirdi

İZMİT(Kocaeli), (DHA)

Galatasaraylı eski futbolcu Rambo Yusuf olarak bilinen 55 yaşındaki Yusuf Altıntaş kalp krizi geçirdi. Yusuf Altıntaş, İzmit'te bulunan özel bir hastanede by-pass ameliyatı oldu.

İzmit'te yaşayan Yusuf Altıntaş kalp krizi geçirmesi üzerine D-100 Karayolu Yahya Kaptan mevkiinde bulunan özel bir hastanede tedavi altına alındı. Galatasaray ve A Milli Takım'ın eski futbolcularından Rambo Yusuf olarak bilinen Yusuf Altıntaş'ın kalp damarlarından 4'ünün tıkalı olduğu belirlenerek by-pass ameliyatı oldu. Yusuf Altıntaş ameliyatın ardından kardiyoloji servisinde tedavi altına alındı. Almanya'da Bundesliga takımlarından Hamburg'ta forma giyen Batuhan Altıntaş babası Yusuf Altıntaş'ın kalp krizi geçirdiğini öğrenince hastaneye geldi.

Ameliyatın iyi geçtiğini söyleyen Yusuf Altıntaş, Şu an sağlık durumun çok iyi. Doktorlar sayesinde iyi bir operasyon geçirdim. Doktorlarımız çok ilgilendiler, çok teşekkür ediyorum dedi.

Kalp damar cerrahisi uzmanı Doç.Dr. Ersan Özbudak, Hastamız bize geldiğinde hemen müdahalede bulunduk. 4 kalp damarının tıkalı olduğunu tespit ederek by-pass ameliyatı oldu. Şu an hastamızın sağlık durumu iyi. Dinlenmeye aldık, 3-4 gün içerisinde taburcu etmeyi planlıyoruz diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Galatasaraylı Eski Futbolcu Yusuf Kalp Krizi Geçirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement