Galatasaraylı Dzemaili, Young Boys Yolunda - Son Dakika
Spor

Galatasaraylı Dzemaili, Young Boys Yolunda

Galatasaraylı Dzemaili, Young Boys Yolunda

Galatasaray'dan ayrılması beklenen Dzemaili'ye, ülkesi İsviçre'nin takımlarından Young Boys talip oldu. Dzemaili, Young Boys'a gitmeye sıcak bakıyor.

28.05.2015 08:57  Güncelleme: 09:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adı İtalya Serie A ekipleri Fiorentina, Genoa ve Torino ile anılan Galatasaraylı Blerim Dzemaili için sürpriz bir takımın devrede olduğu ortaya çıktı. İsviçre basınında yer alan haberlere göre; Young Boys kulübü 29 yaşındaki orta sahayı kadrosuna katmak için ciddi girişimlerde bulunuyor.

YOUNG BOYS ÇOK İSTİYOR

Bu sezon Basel'in gerisinde kalan ve gelecek sezon İsviçre Ligi'nde şampiyonluğu kazanmak istediği kaydedilen Young Boys'un, İstanbul'da mutsuz olduğu belirtilen Dzemaili'yi gözüne kestirdiği belirtildi.

TEK ENGEL MAAŞ

Galatasarayın sezon başında transfer ettiği Dzemaili'nin, Young Boys'a transferindeki tek engel ise, Galatasaray'dan aldığı maaş olduğu iddia edildi. İsviçreli futbolcunun sarı kırmızılılar ile sözleşmesinde, gelecek sezon için 2.1 milyon Euro'luk ödeme taahhütü bulunuyor.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Galatasaraylı Dzemaili, Young Boys Yolunda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • ŞAMPİYON GS: BURAYA YAZIYORUM BU FUTBOLLA ŞAMPİYONLUK MUCİZE GİBİYDİ MUCİZE OLDU SENEYE HAMZA HOCA BU TAKIMLA DEVAM EDERSEK İLK BEŞE GİREMEYİZ SAĞ BEK SOL BEK ORTA SAHA FORVET HER TARAFA TRANSFER ŞART. ŞAMPİYONLUĞU KUTLAYALIM EĞLENELİM AMA GERÇEKLERİ GÖRELİM. 6 1 Yanıtla
  • fdsa: yaw ben bu futbolcuyu hiç görmedim dizemalyi ne topçular varmıştı GS de. 1 0 Yanıtla
  • abbas bey: yaa az bekleyin ben onu bizim halı saha kadrosuna kaleci alacam.. parası neysede verecem bizden haber almadan satman... :)) 0 1 Yanıtla

Advertisement