Galatasaray, Yeni 'Caniggia' Cristian Pavon'u Transfer Listesine Aldı - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Yeni 'Caniggia' Cristian Pavon'u Transfer Listesine Aldı

Galatasaray, Boca Juniors'un genç yeteneği Cristian Pavon için kulübüyle ilk görüşmeyi yaptı. 21 yaşındaki oyuncuyu Arjantin medyası yeni 'Caniggia' olarak lanse ediyor.

27.05.2017 04:35  Güncelleme: 11:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cimbom, RB Leipzig'in talip olduğu Bruma'nın ayrılma ihtimaline karşılık yerini doldurmak için şimdiden çalışmalara başladı.

YENİ 'CANİGGİA'

Portekizli yıldızın alternatifinin Boca Juniors'un genç yeteneği Cristian Pavon olduğu ileri sürüldü. 21 yaşındaki oyuncu bu sezon 23 maçta 8 gol ve 6 asistlik performans sergiledi. Arjantin futbolunun yeni Caniggia'sı olarak lanse edilen Pavon'u sarı-kırmızılı scoutların iki sezondur izlediği belirtiliyor.

ATLETİCO MADRİD DE PEŞİNDE

Radio Continental, geçtiğimiz ara transfer döneminde Pavon için Atletico Madrid ile Galatasaray'ın bir dizi görüşmeler yaptığını ancak iki kulübün de sonuç alamadığını duyurmuştu. Piyasa değeri 8 milyon Euro olan genç tangocu için Galatasaray'ın Boca Juniors'a 4 milyon Euro'luk bir teklif yaptığı ancak bunun şimdilik yeterli bulunmadığı bildirildi. Yeni bir görüşme olabileceği vurgulandı.

(Fotomaç)

Galatasaray, Yeni \'Caniggia\' Cristian Pavon\'u Transfer Listesine Aldı
Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Galatasaray, Yeni 'Caniggia' Cristian Pavon'u Transfer Listesine Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi
    21:08 Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi

    Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılarda Emrecan Terzi, eşi doğum yaptığı için izin alarak kadrodan çıkartılan Umut Meraş'ın yerine sakatlığı bulunmasına rağmen kadroya alınmıştı. Genç futbolcu, ilk yarının son bölümünde sakatlandı ve oyuna devam edemedi. Emre Can'ın yerine oyuna Tayyip Talha Sanuç girdi.


Advertisement