Galatasaray Yardımcı Antrenörü Yıldırım Uran Kalp Krizi Geçirdi - Son Dakika
Spor

Galatasaray Yardımcı Antrenörü Yıldırım Uran Kalp Krizi Geçirdi

Galatasaray Yardımcı Antrenörü Yıldırım Uran Kalp Krizi Geçirdi

Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu'nun yardımcısı Yıldırım Uran, kalp krizi geçirdi. Uran'ın durumu iyi ancak Beşiktaş derbisinde sahada olmayacak.

21.05.2015 22:15  Güncelleme: 22:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'da derbiye birkaç gün kala moraller bozuldu. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun uzun zamandır adeta sağ kolu olan yardımcı antrenör Yıldırım Uran kalp krizi geçirdi. Apar topar anjiyo yapılan Uran'a stent takıldı. Uran'ın şansı, kalp krizi geçirmeye başladığı anda hastanede olmasıydı.

Fanatik'in haberine göre; Yıldırım'ın Uran'ın küçük bir şikayetle başlayan rahatsızlığı ameliyat masasında bitti. Uran'ın Beşiktaş derbisinde takımla birlikte olamayacağı ve birkaç gün istirahat edeceği öğrenildi.

KOLUNDA AĞRIYLA BAŞLADI

Uran'ın çok ucuz atlattığı olay şöyle gelişti. Gündüz saatlerinde İzmir'den gelen bir sporcuyu kulüp doktoru Yener İnce'ye muayene ettirmek isteyen Uran, Bahçelievler Medical Park Hastanesi'ne gitti. Bu esnada kolunda ağrı hisseden Uran, kulüp dokturu İnce'ye rahatsızlığını iletti. Bunun üzerine İnce, Uran'ı hastanedeki bir kardiyoloğa yönlendirdi. Yapılan kontrollerde Uran'ın kalp krizi geçirmeye başladığı ortaya çıktı. Apar topar ameliyata alınan Uran'ın kalp damarına stent taktı.

HAMZAOĞLU HASTANEYE KOŞTU

Hastanede tedavi gören Uran'ın sağlık durumunun gayet iyi olduğu ancak Beşiktaş derbisinde takımla birlikte olamayacağı ifade edildi. Durumdan haberdar olan Hamza Hamzaoğlu ve teknik kadro ise hastaneye giderek Uran'a geçmiş olsun dileklerini iletti.

Galatasaraylı futbolcuların da yarın hastaneye giderek, Uran'ı ziyaret etmeleri bekleniyor.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Galatasaray Yardımcı Antrenörü Yıldırım Uran Kalp Krizi Geçirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Bize Her Yer Trabzon: Geçmiş olsun 1 0 Yanıtla

Advertisement