TFF, G.Saray ve F.Bahçe'yi, Kötü Tezahürat Nedeniyle PFDK'ya Sevk Etti - Son Dakika
Spor

TFF, G.Saray ve F.Bahçe'yi, Kötü Tezahürat Nedeniyle PFDK'ya Sevk Etti

TFF, Galatasaray ile Fenerbahçe'yi, taraftarlarının derbide yaptığı 'çirkin ve kötü tezahürat' ve sebep olduğu 'saha olayları' nedeniyle PFDK'ya sevk etti.

25.04.2017 16:55  Güncelleme: 17:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'nin, TT Arena'da ezeli rakibini 1-0 mağlup ettiği derbinin ardından iki takıma da Türkiye Futbol Federasyonu'ndan kötü haber geldi. İki takım taraftarlarının sebep olduğu olaylar nedeniyle her iki takım da PFDK'lık oldu.

İşte Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu sevkleri;

SAHA OLAYLARI VE KÖTÜ TEZAHÜRAT SEBEP OLDU

"Hukuk Müşavirliği'nce 25.04.2017 tarihinde Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na yapılan

GALATASARAY A.Ş. Kulübü'nün 23.04.2017 tarihinde oynanan GALATASARAY A.Ş.-FENERBAHÇE A.Ş. Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu müsabakasındaki "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca ve "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

FENERBAHÇE A.Ş. Kulübü'nün 23.04.2017 tarihinde oynanan GALATASARAY A.Ş.-FENERBAHÇE A.Ş. Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu müsabakasındaki "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca, "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca ve "talimatlara aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ile Yayın Talimatı'nın 12/3. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

TFF, G.Saray ve F.Bahçe\'yi, Kötü Tezahürat Nedeniyle PFDK\'ya Sevk Etti
Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor TFF, G.Saray ve F.Bahçe'yi, Kötü Tezahürat Nedeniyle PFDK'ya Sevk Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement