Galatasaray - Trabzonspor | Ön Bakış– Maç Özeti – Canlı Anlatım – Analiz – Kadrolar - Son Dakika
Spor

Galatasaray - Trabzonspor | Ön Bakış– Maç Özeti – Canlı Anlatım – Analiz – Kadrolar

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Galatasaray ile Trabzonspor Türk Telekom Arena'da karşılaşıyor.

22.11.2014 13:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray, bugün ağırlayacağı Trabzonspor'u yenerek, Spor Toto Süper Lig'de üst üste 3. galibiyetini almak istiyor.

Ligde 10. haftaya lider Fenerbahçe'yle birlikte 19 puanda giren sarı-kırmızılı takım, son iki haftada Kasımpaşa ve Kardemir Karabükspor'u 2-1 yendi. "Cim Bom", teknik direktör değişikliğinin ardından Ersun Yanal'ın başına geçtiği Trabzonspor karşısında hem galibiyet serisini devam ettirmek hem de zirve yarışını sürdürmeyi hedefliyor.

Türk Telekom Arena'da saat 19.00'da başlayacak Galatasaray-Trabzonspor maçını hakem Mustafa İlker Coşkun yönetecek.

Galatasaray, bu sezon seyircisinin önünde ligde mağlubiyet yaşamadı. Türk Telekom Arena'da Eskişehirspor'la golsüz berabere kalan "Cim Bom", Sivasspor, Fenerbahçe ve Kasımpaşa'yı 2-1'lik skorlarla yenmeyi başardı.

Sarı-kırmızılılarda zorlu maç öncesi cezalı oyuncu bulunmazken, İsviçre Milli Takımı'ndan sakat dönen Blerim Dzemaili, yarın forma giyemeyecek.

Galatasaray'da Felipe Melo ve Yekta Kurtuluş ise sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu iki oyuncu yarın sarı kart görmeleri durumunda, 11. haftadaki Gaziantepspor karşılaşmasında oynayamayacak.

Ersun Yanal yönetimindeki Trabzonspor, İstanbul'da galibiyet arıyor

Ligde yarın deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak bordo-mavililer, yeni teknik direktörüyle çıkacağı ilk maçtan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.

Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak Trabzonspor, yeni teknik direktörü Ersun Yanal ile İstanbul'da galibiyet arayacak.

Ligin 9'uncu haftası sonunda 12 puan ile 10'uncu sırada yer alan bordo-mavili takım, teknik direktör Vahid Halilhodzic'in sözleşmesinin feshedilmesinin ardından göreve gelen Ersun Yanal yönetimindeki ilk maçında sahadan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.

"Üç Büyükler" olarak adlandırılan Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray karşısında oynadığı son 18 maçta galip gelemeyen bordo-mavililer, bu takımlar karşısında kötü gidişatına dur demenin hesaplarını yapıyor. Resmi maçlarda son galibiyetini 21 Nisan 2012'de Süper Final şampiyonluk grubunun 2. haftasında Beşiktaş'ı sahasında 1-0 yenerek alan bordo-mavili ekip, 945 günlük galibiyet özlemini Galatasaray maçıyla sonlandırmayı amaçlıyor.

Olcan, eski takımına karşı

Sezon başında Trabzonspor'dan transfer edilen Olcan Adın, teknik direktör Cesare Prandelli'nin şans vermesi durumunda eski takımına karşı ilk defa forma giyecek.

Trabzonspor'a 2011-2012 sezonunun ara transfer döneminde gelen Olcan, özellikle geçen sezon bordo-mavili forma altında ligde 10, UEFA Avrupa Ligi'nde de attığı 5 golle dikkati çekmişti.

Maçın başlama saati: 19.00

Stadyum: Türk Telekom Arena

Hakem: Mustafa İlker Coşkun

Yayın: Lig Tv

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Galatasaray - Trabzonspor | Ön Bakış– Maç Özeti – Canlı Anlatım – Analiz – Kadrolar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement