Galatasaray Taraftarı Basketbolda Real Madrid ve Fenerbahçe Maçlarını Tek Biletle İzleyebilecek - Son Dakika
Spor

Galatasaray Taraftarı Basketbolda Real Madrid ve Fenerbahçe Maçlarını Tek Biletle İzleyebilecek

Galatasaray'ın basketbolda Avrupa'da erkeklerde Real Madrid, kadınlarda ise Fenerbahçe ile aynı gün oynayacağı maçları taraftarlar tek bilet alarak izleyebilecek.

27.02.2015 16:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Basketbolda Galatasaray'ın Avrupa kupalarında erkeklerde Real Madrid, kadınlarda ise Fenerbahçe ile 6 Mart Cuma günü oynayacağı maçları taraftarlar tek bilet alarak izleyebilecek.

Kulüpten yapılan açıklamada, 6 Mart Cuma günü Abdi İpekçi Spor Salonu'nda Galatasaray Odeabank'ın FIBA Kadınlar Avrupa Ligi çeyrek final ikinci maçında Fenerbahçe'yle, Galatasaray Liv Hospital'ın ise THY Avrupa Ligi Top 16 turunda İspanyol Real Madrid'le karşılaşacağı müsabakaları sarı-kırmızılı taraftarlar tek bilet alarak takip edebilecek.

İki karşılaşmayı tek biletle izleyebilecek taraftarlar, maçın biletlerini Biletix üzerinden alabilecek.

Galatasaray Odeabank-Fenerbahçe maçı saat 17.15'te, Galatasaray Liv Hospital-Real Madrid karşılaşması ise saat 20.00'de başlayacak.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Galatasaray Taraftarı Basketbolda Real Madrid ve Fenerbahçe Maçlarını Tek Biletle İzleyebilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kayserispor, Trabzonspor maçı için hazırlıklarını tamamladı
    22:00 Kayserispor, Trabzonspor maçı için hazırlıklarını tamamladı

    Kayserispor, yarın oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak galibiyet hasretine son vermek istiyor. Sakatlıkları bulunan oyuncular dışında eksik oyuncu bulunmayan Kayserispor, maç saatini beklemeye başladı.

  • Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi
    21:08 Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi

    Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılarda Emrecan Terzi, eşi doğum yaptığı için izin alarak kadrodan çıkartılan Umut Meraş'ın yerine sakatlığı bulunmasına rağmen kadroya alınmıştı. Genç futbolcu, ilk yarının son bölümünde sakatlandı ve oyuna devam edemedi. Emre Can'ın yerine oyuna Tayyip Talha Sanuç girdi.


Advertisement