Galatasaray, SK Vorwarts Steyr'ı 3-1 Yendi - Son Dakika
Spor

Galatasaray, SK Vorwarts Steyr'ı 3-1 Yendi

Galatasaray, Avusturya'daki ilk hazırlık maçında Vorwarts Steyr'i 3-1 yendi.

21.07.2014 22:55  Güncelleme: 22:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray, Teknik Direktör Cesare Prandelli yönetimindeki ilk hazırlık maçında, Avusturya Bölgesel Lig ekiplerinden Vorwarts Steyr takımını 3-1 yendi.

Galatasaray'a galibiyeti getiren goller 14. dakikada Yekta Kurtuluş ile 34. ve 64. dakikalarda Nordin Amrabat'tan geldi. Ev sahibi Vorwarts Steyr takımının tek golünü ise 28. dakikada David kaydetti.

Galatasaray, Avusturya kampının ikinci hazırlık maçında Ernst Happel Stadium'da Rapid Wien ile karşılaşacak. 23 Temmuz Çarşamba günü oynanacak maç, yerel saatle 19:30 (TSİ 20:30)'da başlayacak.


Galatasaray, SK Vorwarts Steyr\'ı 3-1 Yendi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Galatasaray, SK Vorwarts Steyr'ı 3-1 Yendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • adak: Avusturyanin hangi mahalle takimi bu? 22 58 Yanıtla Esmer Şenoğlu: Bir gün Fenerbahçenin kupada rakibi olabilir bu takım ama ha sahi Avrupa'da oynayabildiğiniz tek kupa Danone Cup. . . 0 0 SIYASI DÜŞÜNMÜYORUM: Pendik mahallesi 0 0
  • fenerli: NE KAÇAÇAK YER ARAMASI :D sen bu kadroyla şampiyon olmayımı sanıyon :D turkiyede snijder oynıyamıyor selcuk desen formsuz :D bu sene 3. olmayında başka bişey demem bu yazıyıde unutma sezon sonu hatırlarsın :D 6 32 Yanıtla 7-0: ne oldu şikeci fenevlıler hani siz şampıyonlar lıgıne gıdıyodunuz kurada torbalara alacaklardı sızı, noldu bu yıl da mı Uefa sizi çöp torbasına aldı?? hanı uefa catırdayacaktı fifa catırdayacaktı nodu? siz fenev taraftarlarının at gözlüklerini cıkarmadıkları surece sızı azize ve ekibi daha cok kandırır avutur. . her yanınız şike daha dur sen rapor yazısın asıl ozaman göreceksınız sız cezayı. . 0 0
  • SIYASI GÖRÜ^MÜYORUM: Pendik mahallesi 8 5 Yanıtla
  • Gübrettin: bu eray yol yakınken gönderilsin bu nasıl kalecidir. resmen toptan korkuyor 1 1 Yanıtla

Advertisement