Galatasaray, Şampiyonluk İçin Kenetlendi - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Şampiyonluk İçin Kenetlendi

Galatasaray, Şampiyonluk İçin Kenetlendi

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’de haftayı lider kapatırken, taraftarlar ve yönetim şampiyonluk için kenetlendi.

24.02.2015 15:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de haftayı lider kapatırken, taraftarlar ve yönetim şampiyonluk için kenetlendi. Sosyal medyada, yöneticileri kendileri ile birlikte maça çağıran sarı-kırmızılı taraftarlar, yönetimden olumlu yanıt aldı.

Şampiyonluk mücadelesinde Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında rakiplerinin puan kaybetmesiyle liderliğe yükselen Galatasaray'da, taraftarlar da şampiyonluk için kenetlenmiş durumda. 19 hafta sonra takımlarının liderliğe yükselmesine sevinen sarı-kırmızılı taraftarlar, sosyal medya üzerinden de tüm Galatasaraylıları şampiyonluk yolunda göreve çağırdı. Sosyal medyada sarı-kırmızılı taraftarlar, Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Cem Kınay ve Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdürrahim Albayrak'a, Türk Telekom Arena'nın ulaşım sıkıntısına dikkat çekerek, takımla birlikte maça gelmeleri konusunda çağrıda bulundu. Taraftarların, "Gelecek misiniz Cem Bey? Organizasyon yapalım, Mecidiyeköy'den metro, sonra da yürüyerek Arena. Var mısınız?" mesajına cevap veren Kınay, "Organizasyonu yapın ben varım. Saat ve yer bildirin bana. Oradayım, diğer yönetici arkadaşlarımı da GS TV'yi de çağıracağım" dedi.

Ligde çoğu maça gereken ilgiyi göstermeyen taraftarlara, yönetim de çağrıda bulunarak Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçı için sarı-kırmızılıları tribünlere davet etti. Spor Toto Süper Lig'de 21. hafta itibariyle 15 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan ve 48 puanla lider durumda bulunan Galatasaray, ligin 22. haftasında Cuma günü saat 20.00'da ligde 15. sırada bulunan Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'u ağırlayacak.

Karşılaşma öncesi Galatasaray Yönetimi, Mecidiyeköy'de taraftarlarla buluşacak ve stada kortej halinde gidilecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Galatasaray, Şampiyonluk İçin Kenetlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • hakan: Cimbom şampiyon bjk tt nete gelecek 0 0 Yanıtla

Advertisement