Galatasaray, Sabri'nin Sözleşmesini Uzatma Kararı Aldı - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Sabri'nin Sözleşmesini Uzatma Kararı Aldı

Galatasaray, Sabri\'nin Sözleşmesini Uzatma Kararı Aldı

Galatasaray, tecrübeli kaptanı Sabri Sarıoğlu'na 1+1 yıllık sözleşme teklifi yaptı. Sabri, her türlü fedakarlığa hazır olduğunu belirtti.

19.04.2014 13:29  Güncelleme: 13:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Önümüzdeki sezon için transfer çalışmalarına başlayan G. Saray, sözleşmesi sezon sonu bitecek futbolcuları ile görüşmelerini sürdürüyor.

Yönetim, kaptan Sabri Sarıoğlu ile de 1+1 yıllık yeni bir sözleşme imzalamayı düşünüyor. Sezon ortasında Hakan, Selçuk, Burak ve Muslera ile görüşen ve büyük ölçüde anlaşan G.Saray, tecrübeli futbolcuyu kadroda tutmak için de adımlarını attı.

BURSA MAÇI KARARI VERDİRTTİ

Türkiye Kupası yarı final mücadelesinde Bursaspor'a karşı gösterdiği performansla otoritelerden tam not alan Sabri'nin gelecek sezon da kadroda kalması kararı verildi. Futbola Galatasaray'ın altyapısında başlayan Sabri Sarıoğlu, 12 sezondur formasını giydiği takımında kalmak için her fedakarlığa hazır olduğunu belirtti.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Galatasaray, Sabri'nin Sözleşmesini Uzatma Kararı Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • GALATASARAY: REYIZZZ O :) JUBILENE KADAR DEVAM 17 1 Yanıtla
  • BAR_Dİ: KAMBERSİZ DÜĞÜN.SABRİSİZ GS OLMAZ 14 0 Yanıtla
  • derebeyyyy: top dırrığe gelince nasıl oynadı niye başka zaman böyle oynamıyor, birde saha içindeki saçma sapan hareketlerini bıraksa bir adım daha atlar ama nerde artisin teki aynı ankaragücülü yılmaz gibi. 5 5 Yanıtla
  • ferit: reis yola devam şarköy seninle gurur duyuyor 9 0 Yanıtla

Advertisement