Galatasaray, Ronaldinho Transferinden Vazgeçti - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Ronaldinho Transferinden Vazgeçti

Galatasaray Teknik Direktörü Cesara Prandelli, bir dönem adı Beşiktaş'la anılan Ronalndiho'nun transfer edilmesine karşı çıktı.

22.08.2014 11:34  Güncelleme: 11:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uzun süre Beşiktaş'ın gündeminde kalan ancak yüksek beklentileri nedeniyle, final aşamasına gelmesine karşın transferi sonuçlanmayan Ronaldinho, Galatasaray'a önerildi ama Prandelli tarafından veto yedi.

PRANDELLI, RONALDINHO'YU REDDETTİ

İki sezon önce Galatasaray’a teklif edilen ancak Fatih Terim tarafından veto edilen ünlü Brezilyalı oyuncu, bu kez de yeni teknik direktör Cesare Prandelli tarafından reddedildi. Bu operasyonu gerçekleştirmek için doğrudan başkan Ünal Aysal'ı arayan temsilciler, ünlü orta saha oyuncusunun serbest bir oyuncu, yani ücretsiz transfer olmasının yanı sıra, standardının çok altında, yıllık sadece 3.5 milyon euro karşılığında Galatasaray'a gelmek istediğini söylediler.

PRANDELLI, YAŞLI VE DİSİPLİNSİZ OYUNCU İSTEMİYOR

Ancak Başkan Ünal Aysal bu transferi istemediklerini çok acık biçimde dile getirdi. Başkan "Hoca disiplinsiz ve yaşlı oyuncu takımda istemiyor" şeklinde konuştu.

BEŞİKTAŞ'TAN 6 MILYON ERUO İSTEMİŞTİ

Ağustos ayı başında Brezilya ekibi Atletico Mineiro ile yollarını ayıran Ronaldinho, geçen Ocak ayı içerisinde yapılan transfer görüşmesinde Beşiktaş'tan yıllık 6 milyon euro istemişti.

Galatasaray, Ronaldinho Transferinden Vazgeçti
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Galatasaray, Ronaldinho Transferinden Vazgeçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • MELO: Prandellinin futbol anlayışı hoşuma gitti , inşallah güzel bir sezon olur 15 0 Yanıtla
  • kalderon: allah tan prandelli var. yöneticilere kalsaymış rekor paraya gelmişti bile. . . tek akıllı biziz ya 5 1 Yanıtla
  • şikeci fener: iu şikeci ağızlı yalan spor haberi felsefenizi bırakmazsanız yakında yarı yarıya okurunuz azalacak. sosyal medya ve GS platformlarında sıklıkla adınız anılmaya başladı. 0 0 Yanıtla
  • Orhan Çıkırıkçı: Fatih Hocamızın atılması tuhaf geldi
    01:01 Orhan Çıkırıkçı: Fatih Hocamızın atılması tuhaf geldi

    Corendon Alanyaspor Teknik Sorumlusu Orhan Çıkırıkçı, Galatasaray maçında kırmızı kart gören Teknik Direktör Fatih Tekke ile ilgili, 'Çok kolay bir pozisyonda atılması bana biraz tuhaf geldi. Gelip uyarabilirdi. Önümüzdeki haftalara bakacağız' dedi.

  • Okan Buruk:
    00:45 Okan Buruk: "Tek hedefimiz Galatasaray'ı şampiyon yapmak"

    Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Alanyaspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, 'Tek hedefimiz Galatasaray'ı şampiyon yapmak. Bunun için de 6 maç kaldı. Bu 6 maçı da kazanarak şampiyon olmak istiyoruz. Şampiyonluk yolunda önemli adımlar atıyoruz. Bugün de bunlardan bir tanesiydi' dedi.

  • Samsun Bafra'da Kuş Cenneti'nde Bisiklet Turu Düzenlendi
    00:25 Samsun Bafra'da Kuş Cenneti'nde Bisiklet Turu Düzenlendi

    Bafra Kuş Cenneti'nde, Turizm Haftası kapsamında bisiklet turu düzenlendi. Etkinlik, bölgenin doğal ve tarihi güzelliklerini göstermek ve bisiklet turizmini teşvik etmek amacıyla gerçekleştirildi. Samsun Valisi, Büyükşehir Belediye Başkanı ve birçok bisiklet tutkunu etkinliğe katıldı.

  • Okan Buruk: Galatasaray'ı şampiyon yapmak için 6 maç kaldı
    23:50 Okan Buruk: Galatasaray'ı şampiyon yapmak için 6 maç kaldı

    Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Alanyaspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, "Tek hedefimiz Galatasaray'ı şampiyon yapmak. Bunun için de 6 maç kaldı. Bu 6 maçı da kazanarak şampiyon olmak istiyoruz. Şampiyonluk yolunda önemli adımlar atıyoruz. Bugün de bunlardan bir tanesiydi" dedi.

  • Samsun'da görevli polis memuru görevi başında hayatını kaybetti
    23:49 Samsun'da görevli polis memuru görevi başında hayatını kaybetti

    Samsun'un Bafra ilçesinde görevli polis memuru Ercan Dursun, görevi başında kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Dursun için Bafra Bölge Trafik istasyon Amirliği bahçesinde tören düzenlendi. 13 yıllık polis memuru olan Dursun'un evli ve 3 çocuk babası olduğu belirtildi.

  • Adanaspor Teknik Direktörü Mustafa Kemal Kılıç: 'Belki bu 2 puan kayıp ile küme düşeceğiz'
    23:11 Adanaspor Teknik Direktörü Mustafa Kemal Kılıç: 'Belki bu 2 puan kayıp ile küme düşeceğiz'

    Trendyol 1. Lig'in 30. haftasında sahasında Bodrum FK ile 1-1 berabere kalan Adanaspor'un teknik direktörü Mustafa Kemal Kılıç, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında hakem yönetimini eleştirerek, 'Belki bu 2 puan kayıp ile küme düşeceğiz' dedi. Kılıç, iyi oynadıkları bir maçı kazanamadıklarını ve VAR hakemine olan güvenini kaybettiğini söyledi.


Advertisement