Galatasaray: Oyuncu - Kulüp Anlaşmazlığında FIFA Geçici Lisans Verir - Son Dakika
Spor

Galatasaray: Oyuncu - Kulüp Anlaşmazlığında FIFA Geçici Lisans Verir

Galatasaray: Oyuncu - Kulüp Anlaşmazlığında FIFA Geçici Lisans Verir

Galatasaray, FIFA'nın Hajrovic'e geçici lisans vermesi nedeniyle açıklama yaptı, "Verilen lisans, uzlaşmanın esasına ilişkin değildir." dedi.

01.08.2014 15:48  Güncelleme: 15:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray, takımdan kaçan ve Werder Bremen'e imza atan Hajroviç ile ilgili KAP'a açıklama yaptı. İşte Galatasaray'ın KAP'a yaptığı açıklama;

"FIFA, KULÜP - OYUNCU ANLAŞMAZLIĞINDA GEÇİCİ LİSANS VERİR"

"FIFA Oyuncu Statüsü Komitesi'nin İzet Hajrovic'e geçici lisans verilmesini kabul etmesi kararı Şirketimiz ile bu oyuncu arasındaki uzlaşmazlığın esasına ilişkin değildir. FIFA, bir futbolcu ile Kulüp arasında uzlaşmazlık olan durumlarda, futbolcunun oynamasına izin verilmemesi halinde telafisi imkansız zararlar oluşabileceği gibi mülahazalarla ekseriyetle geçici lisans çıkarılması tedbirini kabul etmektedir.

"UZLAŞMAZLIK FIFA'DADIR"

Şirketimiz ile oyuncu arasındaki uzlaşmazlık şu anda FIFA Uzlaşmazlık Çözüm Komitesi ("FIFA DRC") önündedir. FIFA DRC kararının akabinde taraflardan birinin başvurması halinde de konu CAS'ın önüne taşınacaktır. Uzlaşmazlığın esasına girip ayrıntılı hukuki incelemeyi yapacak olanlar bu kurullardır. Şirketimiz FIFA DRC'ye konuya dair görüşlerini ayrıntılı olarak iletmiştir. Hukuki mücadelemiz sonuna kadar kararlılıkla sürdürülecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Galatasaray: Oyuncu - Kulüp Anlaşmazlığında FIFA Geçici Lisans Verir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • antipati: drogba meselesini iyi bilir gs . . aynı olay başınıza geldi ağlamayın 3 3 Yanıtla
  • sadasd: yahu siz drogbayı alıp oynatırken iyiydide şimdi noldiiiiiiiiiiii parasını vermiyorsan adamın adam çekip gidince ağlamayacaksın 2 2 Yanıtla

Advertisement