Galatasaray, Muslera'yı Satıp Avrupa'ya Gidecek - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Muslera'yı Satıp Avrupa'ya Gidecek

Galatasaray, Muslera\'yı Satıp Avrupa\'ya Gidecek

Avrupa'ya gidebilmek için sezon sonuna kadar 40 milyon Euro bulmak zorunda olan Galatasaray yönetimi, Muslera'yı iyi bir fiyata satma fikrine sıcak bakıyor.

10.10.2015 11:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray İdari Menajeri Cenk Ergün'ün, "Gelecek sezon Avrupa'ya gitmeme riski var" açıklamasının yankıları sürüyor... UEFA Finansal Fair Play engelini aşıp Avrupa vizesi almak için formül arayan Sarı-Kırmızılı yönetim gizli kapılar ardında çok kritik toplantılar yapıyor. Alınan bilgilere göre yönetimin ilk çözüm planı Fernando Muslera.

MUSLERA GÖZDEN ÇIKARILDI

Takvim'de yer alan habere göre; Yeni sezon başlayana kadar 40 milyon Euro gelir elde etmek zorunda Galatasaray yönetimi, çok ciddi talipleri olan Uruguaylı kaleciyi satarak önemli miktarda gelir elde etmeyi planlıyor. Sezon başında Manchester United'ın 35 milyon Euro'yu gözden çıkardığına dair iddialar Ada basınında manşetleri süslemişti. Sarı-Kırmızılılar eğer Muslera'ya beklentileri karşılaşacak bir müşteri bulamazsa o zaman diğer formüller devreye girecek.

ALEX TELLES+BRUMA= 17 MİLYON EURO

Sezon başında opsiyonuyla birlikte kiralanan Alex Telles ve Bruma'nın satılmaları artık hayati önem taşıyor. Bu ikili elden çıkarılırsa kasaya 17 milyon Euro girecek. Telles, Inter'de adını ilk 11'e yazdırırken herkesin güvenini kazandı. İtalyanlar yüzde 90 opsiyonu kullanacak. Ancak Bruma'nın Sociedad performansı hiç iç açıcı değil. Beklentileri karşılayamayan Portekizli göze girmeyi başaramadı.

SPONSORLUK ANLAŞMASI BEKLENİYOR

Uzun bir süredir yapılamayan forma sponsorluğu anlaşması da Galatasaray yönetimi için çok önemli hale geldi. Bir Türk, bir de yabancı firma ile görüşme halinde olan Sarı-Kırmızılılar, yıllık 5-7 milyon Euro arasında bir gelir beklentisi içinde. UEFA ile yapılan zirvenin ardından sponsorluk görüşmelerine hız veren Galatasaray yönetiminin 2 hafta içinde sonuca ulaşması bekleniyor.

BURAK YILMAZ'A DA MÜŞTERİ ARANABİLİR

G. Saray yönetimi bunların dışında ekstra gelir elde etmenin de yollarını arıyor... Ara transferde takviye yapması mümkün olmayan Sarı- Kırmızılılar'ın Muslera dışında isimlerin satışına da gündeme alabileceği belirtiliyor. Bu durumda akla gelen ilk isim Burak Yılmaz olacak. Sezon başında West Ham'ın listesine giren milli futbolcunun ara transfer döneminde satılması düşük bir ihtimal gözükmüyor.

PERFORMANSI TEDİRGİNLİK YARATIYOR

Sezona kötü bir giriş yapan Fernando Muslera'nın düşen grafiği yönetimi tedirgin ediyor. Sezon başında fiyatı 35 milyon Euro olarak gösterilen Uruguaylı kalecinin performansını artırmaması durumunda alıcılarının da azalmasından korkuluyor. Bu nedenle yönetim Muslera'nın bir an önce eski formula kavuşmasını bekliyor.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Galatasaray, Muslera'yı Satıp Avrupa'ya Gidecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • (Fenerbahçeli): Kelepir fiyata Satılık 6avatasaray vardır. İkinci el temiz az kullanılmış. 5 5 Yanıtla
  • ADANASPOR lu Emin: Bilal ERDOGAN a teklif goturun . Takimin borcu RESET lensin. 4 2 Yanıtla
  • KEMAL SERİN: MUSLERANIN NEREDEYSE KARİYERİ UYUYAN PRENS KORİDOR SEMİH YÜZÜNDEN BİTECEK 2 0 Yanıtla
  • VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi
    19:54 VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi

    Voleybolda Vodafone Sultanlar Ligi 18. hafta erteleme maçında VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yenerek galibiyet elde etti. Maçın setleri 17-25, 25-21, 31-29, 14-25 ve 5-15 şeklinde sonuçlandı.

  • Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi
    19:05 Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi

    Antalya Belek'te düzenlenen Megasaray Hotels Open'da milli tenisçi Zeynep Sönmez, çeyrek finale yükseldi. İlk turda Fransız tenisçi Fiona Ferro'yu mağlup eden Sönmez, ikinci turda Alman raket Ella Seidel'i geri dönüşle mağlup etti. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez, maçın yarın başlayacağını belirtti.

  • Galatasaray teknik ekibi ve basın mensupları arasında maç yapıldı
    18:59 Galatasaray teknik ekibi ve basın mensupları arasında maç yapıldı

    Galatasaray Futbol Takımı, milli takım arasında Antalya'da kamp yaparken teknik ekip ve basın mensupları arasında maç düzenlendi. Teknik ekip, 13-3'lük skorla galip geldi ve Ali Yiğit Buruk 3 gol attı.

  • Ankara Dikmen Semtinde Mikser Kamyonu Devrildi, Sürücü Yaralandı
    18:55 Ankara Dikmen Semtinde Mikser Kamyonu Devrildi, Sürücü Yaralandı

    Ankara'nın Dikmen semtinde mikser kamyonu yokuşa dönmek isterken virajı alamayınca devrildi. Kazada kamyon sürücüsü Z. O. yaralandı. İtfaiye ekipleri tarafından kurtarılan sürücü, hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Sivasspor, Sivas Dört Eylül Futbol'u 3-0 mağlup etti
    18:44 Sivasspor, Sivas Dört Eylül Futbol'u 3-0 mağlup etti

    Sivasspor milli maçlar nedeniyle verilen arada Sivas Dört Eylül Futbol ile hazırlık maçında karşılaştı ve 3-0 galip geldi. Emre Gökay, Clinton N'jie ve Alaaddin Okumuş'un golleriyle Sivasspor kazandı.


Advertisement