Galatasaray-Kasımpaşa Maçından Notlar - Son Dakika
Spor

Galatasaray-Kasımpaşa Maçından Notlar

Galatasaray-Kasımpaşa Maçından Notlar

Sarı kırmızılı takımda teknik direktör Mancini, cezalı Burak Yılmaz ve sakat Drogba'nın yokluğunda forvette Umut Bulut ile genç futbolcu Berk İsmail Ünsal'ı görevlendirdi Galatasaray, son maçına göre Kasımpaşa karşısına ilk 11'de 4 değişiklikle çıktı Fenerbahçe derbisinin ardından seyircisiz oynama cezası alan sarı kırmızılı takım, ilk kez Türk Telekom Arena'da kadın ve çocuk taraftarlar önünde oynadı.

19.04.2014 19:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in 30. hafta maçında Kasımpaşa'yı konuk eden Galatasaray'ın İtalyan teknik direktörü Roberto Mancini, cezalı Burak Yılmaz ve sakat Didier Drogba'nın yerine forvette Umut Bulut ile genç futbolcu Berk İsmail Ünsal'a görev verdi.

Sarı-kırmızılı takım, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Bursaspor ile oynadıkları karşılaşmada gördüğü kırmızı kart sonucu cezalı duruma düşen golcü futbolcu Burak Yılmaz ile sakatlığı nedeniyle tedavi için yurt dışına giden Fildişi Sahilli oyuncu Drogba'nın yerine Kasımpaşa karşısında, Umut Bulut ve 20 yaşındaki Berk İsmail Ünsal ile gol aradı.

Bu arada Kasımpaşa maçı, Galatasaray'ın ligde en golcü isimleri olan Burak Yılmaz (13 gol) ile Didier Drobga'nın (10 gol)  bu sezon aynı anda kadroda olmadığı ilk karşılaşma oldu.

Berk İsmail Ünsal, ligde ilk kez 11'de

Galatasaray'ın 2010-2011 sezonunun devre arasında Gaziosmanpaşa'dan transfer ettiği Berk İsmail Ünsal, Kasımpaşa maçıyla ilk kez bir Süper Lig karşılaşmasında ilk 11'de forma giydi.

Bu sezon ligin 27. haftasındaki Torku Konyaspor maçında sonradan oyuna dahil olarak forma şansı bulan genç futbolcu, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Medical Park Antalyaspor maçında ilk 11'de, Tokatspor maçında da ikinci yarıda oynamıştı.

Bursaspor maçına göre ilk 11'de 4 değişiklik

Sarı-kırmızılı takım, son oynadığı Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Bursaspor maçına göre, ilk 11'de 4 değişiklikle Kasımpaşa karşısına çıktı.

Teknik direktör Mancini, Bursaspor maçında gördüğü kırmızı kartla cezalı duruma düşen Burak Yılmaz ile yedeğe çektiği Alex Telles, Yekta Kurtuluş ve Veysel Sarı'nın yerine ilk 11'de Berk İsmail Ünsal, Sabri Sarıoğlu, Ceyhun Gülselam ve Emmanuel Eboue'yi oynattı.

Galatasaray, sahasında ilk kez kadın ve çocukların önüne çıktı

Fenerbahçe derbisinin ardından Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından bir maç seyircisiz oynama cezası olan Galatasaray'ın, Kasımpaşa ile yaptığı karşılaşmayı sadece kadınlar ile 12 yaş ve altı çocuklar stattan izleyebildi.

Sarı-kırmızılı ekip böylece 2010-2011 sezonunun devre arasında maçlarını oynamaya başladığı Türk Telekom Arena'da ilk kez kadın ve çocuk taraftarların önüne çıktı. Karşılaşmayı tribünden takip eden yaklaşık 20 bin kadın ve çocuk taraftar, takımlarını coşkulu bir şekilde destekledi.

"Cim Bom", bu maçtan önce sadece 2010-2011 sezonunun son haftasında yapılan Konyaspor karşılaşmasını seyircisiz oynamıştı. Galatasaray, o dönemde kadın ve çocukların maç izleme uygulaması olmadığı için sezonu boş tribünler önünde kapatmıştı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Galatasaray-Kasımpaşa Maçından Notlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement