Galatasaray Kadın Judo Takımı Avrupa Şampiyonu - Son Dakika
Güncel

Galatasaray Kadın Judo Takımı Avrupa Şampiyonu

Galatasaray Kadın Judo Takımı Avrupa Şampiyonu

Galatasaray Kadın Judo Takımı, Avrupa Kulüpler Şampiyonası "Golden League" finalinde İtalya'nın Fiamme Gialle takımını yenerek şampiyon oldu.

20.12.2014 21:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Kadın Judo Takımı, Avrupa Kulüpler Şampiyonası "Golden League" finalinde İtalya'nın Fiamme Gialle takımını yenerek şampiyon oldu.

Rusya'nın Samara kentinde yapılan şampiyonada Fransa'nın Champigny ve Pontault takımlarını yenerek finale yükselen Galatasaray, finalde İtalyan Fiamme Gialle'yi 3-2 yenerek şampiyonluğa ulaştı.

Kadrosunda Majlinda Kelmendi, Yarden Gerbi gibi dünya şampiyonu judocuların yanı sıra Ebru Şahin, Kübra Kara gibi başarılı Türk judocuları da bulunduran sarı-kırmızılılar, bu yıl yeni formatla düzenlenen judonun Şampiyonlar Ligi'nde altın madalya kazandı. 2012 ve 2013 yıllarında üçüncülükte kalan Galatasaray, bu kez altın madalyanın sahibi oldu.

Galatasaray Kadın Judo Takımı Antrenörü Ercan Çakıroğlu, şampiyonluğu hak ettiklerini belirterek, "İki yıldır üst üste bu seviye turnuvada finale çok yaklaşıyorduk ancak şanssızlıklarla ve hakem kararlarıyla altın madalyadan uzak kalıyorduk. Buraya gelirken tek hedefimiz şampiyonluktu. Bugün yaptığımız üç maçta da bunu gösterdik ve şampiyonluğa ulaştık. Tüm sporcularıma, teknik ekibimize ve tabii ki kulübümüze teşekkür ediyorum" diye konuştu. - Samara

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Galatasaray Kadın Judo Takımı Avrupa Şampiyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Havza OSB'de Alan Genişlemesi İçin İnceleme Yapıldı
    18:37 Havza OSB'de Alan Genişlemesi İçin İnceleme Yapıldı

    Samsun Valisi Orhan Tavlı, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Mehmet Muş, AK Parti Samsun Milletvekili Ersan Aksu, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ve AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, Havza OSB'de alan genişlemesi yapılacak sahada inceleme gerçekleştirdi. Havza OSB'nin mevcut alanı 1 milyon metrekareden 10 milyon metrekareye çıkarıldı. Havza OSB, ülke ve bölge ekonomisine katkı sağlayacak.

  • Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Ramazan ayında seçim çalışmalarını sürdürüyor
    18:37 Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Ramazan ayında seçim çalışmalarını sürdürüyor

    Bartın Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın Belediye Başkan Adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Ramazan ayında seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Her gün bir iftar davetine katılan Fırıncıoğlu, mahalle ziyaretlerine teravih sonrası da devam ediyor.


Advertisement