Galatasaray, Melo Konusunda Inter ile Anlaşamadı - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Melo Konusunda Inter ile Anlaşamadı

Galatasaray, Melo Konusunda Inter ile Anlaşamadı

İtalyan basını, Melo'nun transferi için Galatasaray ile görüşmelerini sürdüren Inter'in maddi konularda anlaşmazlık yaşadığını yazdı.

03.08.2015 14:23  Güncelleme: 17:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Brezilyalı oyuncu Felipe Melo'nun transferi için Galatasaray ile görüşmelerini sürdüren İtalyan ekibi Inter'in maddi konularda anlaşmazlık yaşadığı iddia edildi.

ANLAŞMA SAĞLANAMADI

Corriere dello Sport'un haberine göre, dün oynanan hazırlık maçı öncesi Galatasaray ve Inter'in yöneticileri İstanbul'da bir araya geldi. Haberde, Inter'in Nagamoto'ya 5-6 milyon euro civarında değer biçtiği ve bu oyuncuya karşılık Galatasaray'dan Melo'nun bonservisi artı 2-3 milyon euro talep ettiğini belirtildi. İki ekibin bu şartlarda anlaşma sağlayamadığının ifade edildiği haberde ayrıca, Galatasaray'ın Medel'i istediği de yazıldı.

Inter yöneticileri Piero Ausilio ve Marco Fassone'nin bugün son kez Galatasaray ile görüştükten sonra İtalya'ya dönmeleri bekleniyor.

NAGATOMO GALATASARAY'A OLUMLU BAKIYOR

Gazete ayrıca, takası söz konusu olan Japon oyuncu Nagatomo'nun ilk anda yaşadığı şaşkınlıktan sonra Sneijder'in devreye girmesiyle Galatasaray'a olumlu baktığını belirtti.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Galatasaray, Melo Konusunda Inter ile Anlaşamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • GFB 58: Bu köpek daha gebermedımı hayvanseverler kusura bakmasın bu pislik başımıza dert oldu bizim kulübenin köpeği bu ite yüz çeker isme bak cay demle davar 6 25 Yanıtla
  • Melo Hoooşşşt: Melo Hoooşşşt....aşılarını tamamlayın belki alırlar. 14 9 Yanıtla
  • X: Bu it gitmedimi hoşt hoşt hoşt 5 10 Yanıtla
  • MUHAFAZAKAR: gfb 58 sen önce Topunuz mehmete bak hani sivas kangalı olan 9 3 Yanıtla
  • KANEE: bu kendini it sana herifti demi:) verin barınağa gitsin hoşt hoşt 4 7 Yanıtla
  • Tuba5334: Melo gitme, delisin asisin ama iyisin 7 3 Yanıtla
  • murat : ya rkadaslar bu melo da kım ya ne kadar buyuk bır futbolcu oldu bu galatasaray dan baska bır takım para verse bır dakıka bıle durmaz bu adam gıder her sezon bası yok bu takım ıstıyor yok bu takım ıstıtyor ama en sonunda gelıp galatasaray da oynuyor bır fenerbahcelı olarak galatasaray buyuk bır takım ve turkıyenın buyuklerınden acıyorum buna verılen para ya 4 2 Yanıtla
  • addo keles: melo kalirsa isimize yarar yine 1 sene. Alternatifi tam olarak yok, hamitte sakatlandi. Kalirsa iyi kalmazsada gule gule , kimse GSdan buyuk degil, ben bile :)) 2 3 Yanıtla
  • neden: Asilari mi tam degilmis? 1 4 Yanıtla
  • Nadir: Melo zaten gitmeye niyeti yoktu transfer parasının yarısını fırat Aydınus a versin 4 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement