Galatasaray'ın Yeni Başkanı Duygun Yarsuvat - Son Dakika
Spor

Galatasaray'ın Yeni Başkanı Duygun Yarsuvat

Galatasaray'da bugün gerçekleştirilen olağanüstü seçimli genel kurulu toplantısında yeni başkan Duygun Yarsuvat oldu.

25.10.2014 20:31  Güncelleme: 22:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'da yeni başkan Duygun Yarsuvat! Galatasaray Kulübü'nün seçimli olağanüstü genel kurul toplantısında 1777 oy alan Duygun Yarsuvat, camianın 35. başkanı oldu. Alp Yalman ise 1566 oyda kaldı.

Galatasaray'ın 35. başkanı seçilen Duygun Yarsuvat teşekkür konuşmasında "Birbirimizden farkımız yok" dedi.

İşte Yarsuvat'ın açıklamaları...

Sevgili dostlar, sabah 10'dan bu saate kadar burada beklediniz.

Sizleri burada bulunduğunuz için çok teşekkür ediyorum. Bu seçimin sonucunu da her zaman söylediğim gibi demokratik olduğunu görüyoruz. Teşekkür etmek istediğim divan heyeti var. Divan Heyeti Başkanı İrfan Aktar kardeşim ve diğer mensuplar çok özveri ile çalıştılar. Bu işin altından rahatlıkla çıktılar.

Teşekkür etmek istediğim bir başka grup, seçim ofisinde oturup çalışan, ellerinden gelen her şeyi yapan ve seçimi kazanmasında çok yararlı işler yapan arkadaşlarımdır. Bunlardan birisi, bir trafik kazası geçirdi. Araba ayağının üstünden geçti, buna rağmen gelip çalışmalarını sürdürdü. Ona da teşekkür etmek istiyorum.

Değerli dostlar, Galatasaray camiası içerisinde bu bir seçimdir. Esasında birbirimizden farkımız yok. Çünkü biz Galatasaray'ız. Alp Yalman kardeşim de seçimi kazansaydı ben ona yardımcı olacaktı. Ben kazandım o da bana yardımcı olacak. Biz kardeşliği insana sevgiyi, ortaya koymak için bir araya geldik. Galatasaray böyle bir yetiştirme tarzına sahiptir. Biz insancıl, hümanist özelliklere sahip kişilerden oluşuyoruz. Biz entellektüel seviyesi yüsek olduğu için değil, insanı sevdiğimiz, insana değer verdiğimiz için Galatasaraylıyız.

Sabahtan beri buradasınız ve enerjinizden bir şey kaybetmemişsiniz. Galatasaray'ın bugünü ve yarını için birlikte olmayı temenni ediyorum ve istiyorum. Her şey galatasaray için olsun. Teşekkür ediyorum.

Duygun Yarsuvat daha sonra yönetim kurulunu alkışlatmak için kürsüye davet etti. Kürsüye çıkan yönetim kurulu üyeleri salondan alkış aldı.

Duygun Yarsuvat kürsüden indikten sonra basın mensuplarının da sorularını yanıtladı. "Galatasaray genel kurulu bizi seçti" diyen Yarsuvat, "Zor bir görev alıyoruz. Yarından itibaren Galatasaray'ın sorunlarını halletmek için birarara çalışmaya başlayacağız. 3000 kadar katılımcı oldu. Aksiliklere karşın böyle bir katılımın olması da demek ki Galatasaraylılar, kulübüne sahip çıkıyor. Başkan olduğum için değil, kim başkan olursa Galatasaray'ın başarısı için çalışacaktır. Herkes 4. yıldızı isteyecektir" diye konuştu.

Prandelli konusunda düşüncesinin değişmediğini söyleyen Yarsuvat, "Futbolla ilgilenecek kişilerin raporları doğrultusunda devam edeceğiz. Ancak benim düşüncem Prandelli'nin gidişinden yana değil" diye sözlerini bitirdi.

YALMAN SALONU TERK ETTİ

Yalman, 10 sandık sonuçlarının açıklanmasının ardından durum 1169'a 989'a gelince, artık buradan seçimi kazanmasının mümkün olmadığı görüşüne vararak kongrenin yapıldığı Galatasaray Lisesi'ni terk etti. Yalman ve ekibi Lise'den ayrılmadan önce Duygun Yarsuvat ve ekibini de tebrik etti.

İŞTE YARSUVAT'IN EKİBİ

Yönetim kurulu:
(Asil) Hamdi Yasaman, Dursun Aydın Özbek, Mehmet İpekdokuyan, Abdurrahim Albayrak, Mehmet Can Topsakal, Cem Kınay, İsmail Sarıkaya, Mete İkiz, Ahmet Tunç Akan, Ebru Köksal.
(Yedek) Ceyda Gürcan, H. Murat Atay, H. Ural Aküzüm, Ali Yüce, S. Arda Üçer.

Denetim kurulu:
(Asil) Cengiz Ergani, Asena Yılmazkaya, Kerem S. Ergün.
(Yedek) Can Özatay, Cevat Genç, İlkan Koyuncu.

Sicil kurulu:
(Asil) Serdar Eder, Çetin Öztürk, Gürkan Eliçin, Giray Güngör, Mesut Karaarslan, Ali Tüzmen, A.Esat Tansev.
(Yedek) Deniz Gün Enön, Nihal Özfırat, Ö.Faruk Dak.

Disiplin kurulu:
(Asil) Oğuz Evrenos, Okan Tekinşen, Cemal Burnaz, Alparslan Karagülle, Celal Emon, Can Baydarol, Kunter Akyürek.
(Yedek) Hakan Gençer, Derya Göbelek, Hamdi Barıştıran, Aytuğ Sakallıoğlu, Hakan Ünsaler.

Galatasaray\'ın Yeni Başkanı Duygun Yarsuvat
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Galatasaray'ın Yeni Başkanı Duygun Yarsuvat - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • snd61: ben bir trabzonlu olarak buna yorum yapmadan edemeyeceğim bence galatasaray avrupada şampiyon olduğu için türkiyenin en iyi ve en akıllı takımı şimdi haberde gördümki iki başkan adayıda bir ayağı çukurda kardeşim aklınızımı yitirdiniz bu adamların hangisi kazanırsa kazansın koca bir hiç bunlar şimdi bu dedelerin sağlık giderlerinide gs öder artık camianızın aklı nerde yahu 5 0 Yanıtla
  • selçuk özen: duygun abiye hayırlı olsun gs tv cemiyetten canlı yayın yaptı hataydı masalarda içkiler kutlama yapılıyordu neyin kutlaması ayrıca ne gerek var canlı yayında sarhoş muhabbeti telegolde canlı yayında aydemir abiyi konuşturdular hiç şık olmadı cemiyetin kapısında konuşun içeri almayın koz vermeyin bu arada ben divan üyesi ve lise mezunuyum 1 0 Yanıtla
  • rifatksplan: Hayırlısı olsun 1 0 Yanıtla
  • Asa: Ln bu adam kaç yaşında huzur evimi orası:):) 1 0 Yanıtla
  • SİBEL TIRNOVA: HADİ BAKALIM GELDİ YANDAŞ MEDYA NIN FİŞİNİ ÇEKECEK ADAM. . . İLERİ GERİ LAF ATIN DA NE OLACAK ASLAN BAŞKAN SİZE AÇTIĞI DAVALARLA AÇIK OLAN PARALARI TOPLAR GÖRECEKSİNİZ;)HOŞ GELDİN BAŞKAN BAŞARI SENSİN;))) 0 0 Yanıtla
  • Anadolu Efes, Baskonia Vitoria-Gasteiz'i mağlup etti
    00:43 Anadolu Efes, Baskonia Vitoria-Gasteiz'i mağlup etti

    Anadolu Efes Erkek Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi 32. hafta müsabakasında deplasmanda İspanya temsilcisi Baskonia Vitoria-Gasteiz'i 97-76 yenerek galibiyet elde etti. Anadolu Efes, ligdeki konumunu 10. sıraya yükseltirken, Baskonia Vitoria-Gasteiz ise 9. sırada kaldı.

  • Karşıyaka Taraftarları Yıkılan Stadyumun Yeniden Yapılması İçin Miting Yaptı
    23:27 Karşıyaka Taraftarları Yıkılan Stadyumun Yeniden Yapılması İçin Miting Yaptı

    İzmir'in Karşıyaka ilçesinde bir araya gelen taraftarlar, 10 yıl önce yıkılan stadyumun yeniden yapılması için miting düzenledi. Taraftarlar, Karşıyaka İlçe Stadı ve Yalı Tesisleri arazisinde bir araya gelerek meşale yaktı ve çeşitli sloganlar attı. Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı İlker Ergüllü, taraftarın yıllardır yapılmayan Karşıyaka Stadı için yaptığı etkinliğe kulüp yönetimi olarak destek verdiklerini belirtti. Etkinliğe siyasi parti adayları ve kulüp yöneticileri de katıldı.

  • Karşıyaka Taraftarı Stadyumunu Geri İstiyor
    23:25 Karşıyaka Taraftarı Stadyumunu Geri İstiyor

    Karşıyaka taraftarı, yıllar önce yıkılan stadyumlarını geri istemek için Türkiye'nin ilk taraftar mitingini düzenledi. Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı ve diğer sporcular, camia ve taraftarlar, yeni stadyum için destek istedi.

  • Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i mağlup ederek lider tamamladı
    22:39 Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i mağlup ederek lider tamamladı

    Vodafone Sultanlar Ligi 15. hafta erteleme karşılaşmasında Fenerbahçe Opet, sahasında Eczacıbaşı Dynavit'i 3-2 mağlup etti ve normal sezonu lider tamamladı. Eczacıbaşı Dynavit ise üçüncü sırada yer aldı. Maçın salonu TVF Burhan Felek'te oynandı ve toplam süre 118 dakika sürdü.

  • Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu 2023'te büyük başarılar elde etti
    22:05 Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu 2023'te büyük başarılar elde etti

    Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu Başkan Vekili Abdurrahman Akyüz, 2023 yılını tarihi başarılarla kapattıklarını ve 2024'te ulusal ve uluslararası şampiyonalarda büyük madalyalar peşinde olacaklarını belirtti. Akyüz, federasyonun geçen yıl Avrupa Şampiyonası'na ev sahipliği yaparak takım halinde Avrupa şampiyonu olduğunu ve Dünya Wushu Kung Fu Şampiyonası'nda da dünya takım şampiyonluğunu elde ettiklerini söyledi. Ayrıca, Çin'de yapılacak olan dünya şampiyonasına milli takımı göndereceklerini ve 2024 Avrupa Şampiyonası'na da takım oluşturduklarını belirtti.

  • A Milli Kadın Hentbol Takımı Karadağ ve Sırbistan maçlarına galibiyet için çıkacak
    22:01 A Milli Kadın Hentbol Takımı Karadağ ve Sırbistan maçlarına galibiyet için çıkacak

    A Milli Kadın Hentbol Takımı Başantrenörü Costica Buceschi, Avrupa Hentbol Şampiyonası 6. Eleme Grubu'ndaki Karadağ ve Sırbistan maçlarına kesinlikle galibiyet için çıkacaklarını söyledi. Buceschi, takımın Avrupa Şampiyonası'na katılma hedefine ulaşmak için iyi bir oyun sergileyeceklerini belirtti. Milli hentbolcular da Avrupa Şampiyonası'na gitmeyi tek hedef olarak görüyor ve seyircinin desteğinin önemini vurguluyor.

  • Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı
    21:43 Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı

    Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Antalya'da, Hatayspor maçı hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Antrenman, Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirildi.

  • Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi
    20:35 Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi

    Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Antalya'da düzenlenen Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi. Sönmez, Alman raket Ella Seidel'i yenerek çeyrek finale adını yazdırdı. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez'in performansı Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş tarafından övgüyle karşılandı.


Advertisement