Galatasaray'ın İstediği Zabaleta, West Ham United'a İmza Attı - Son Dakika
Spor

Galatasaray'ın İstediği Zabaleta, West Ham United'a İmza Attı

Slaven Bilicli West Ham United, Galatasaray'ın imza attırmak için büyük uğraş verdiği Zabaleta'yı kadrosuna kattığını açıkladı.

26.05.2017 15:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

West Ham United, Galatasaray'ın kadrosuna katmak için büyük uğraşlar verdiği Manchester City'den ayrılan Pablo Zabaleta'yı kadrosuna kattı.

İLK TRANSFER YAPILDI

Kontrat imzalama görüntüleri ve resmi açıklama sosyal medya hesaplarından yapılırken, Zabaleta da West Ham United'ın bu yaz için ilk transferi oldu.

İngiliz basını, Zabaleta'nın West Ham ile 2 yıllık kontrat imzaladığı ve haftalık 103 bin euro alacağı belirtildi.

"YENİ MEYDAN OKUMAYA İHTİYACIM VARDI"

Zabaleta, West Ham TV'ye yaptığı açıklamada, "West Ham United'ın bir parçası olmak kesinlikle çok gurur verici. Bu kulübe futboldan keyif almak ve başarılar kazanmayı umarak geldim. Bazen, bir oyuncu ve bir insan olarak yeni meydan okumalara ihtiyaç duyarsınız. Manchester City'deki zamanım bitmişti. Orada 9 harika yıl geçirdim." dedi.

Manchester City'e teşekkürlerini sunan Zabaleta, "Kulüp bana bu mükemmel ligin bir parçası olma imkanı verdi. Bir oyuncu olarak bu ligden çok keyif aldım. Fakat, benim için West Ham'a imza atmak doğru hareket oldu. Ayrıca, Premier Lig'de oynamayı sürdürmek istedim. Bu ülkede uzun süredir yaşıyorum ve bu lige yeni bir macera yaşamak istedim." diyerek sözlerini noktaladı.

Öte yandan, bu transferin ardından Alvaro Arbeloa'nın West Ham United'dan ayrılacağı ifade edildi.

Galatasaray\'ın İstediği Zabaleta, West Ham United\'a İmza Attı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Galatasaray'ın İstediği Zabaleta, West Ham United'a İmza Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement