Galatasaray'ın Grosskreutz Transferinde Evrak Pürüzü - Son Dakika
Spor

Galatasaray'ın Grosskreutz Transferinde Evrak Pürüzü

Galatasaray'ın dün İstanbul'a getirttiği Grosskreutz'un transferinde sorun çıkarken Alman ekibi sarı-kırmızılı ekibi suçladı. Galatasaray ise kabahatin Dortmund'da olduğunu aktardı.

01.09.2015 14:26  Güncelleme: 14:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Transferin son gününde, aldığı ve verdiği futbolcular nedeniyle hareketli saatler yaşayan Galatasaray, yıldız futbolcu Kevin Grosskreutz konusunda sürpriz bir tehlikeyle karşı karşıya kaldı.

EVRAK PÜRÜZÜ

Alman futbolcunun kulübü Borussia Dortmund'un Grosskreutz'un Transfer Matching System (TMS) üzerindeki eşleşmesini zamanında yapamadığı bu nedenle transferin gerçekleşmeme durumunun olduğu iddia edildi. Sarı kırmızılı kulübün Kevin Grosskreutz'la ilgili FIFA'nın TMS sistemine zamanında gerekli evrak ve bilgileri girdiği ancak oyuncunun kulübü Borussia Dortmund'un eşleştirmeyi geciktirdiği konuyla ilgili nihai kararı FIFA'nın vereceği belirtildi.

FIFA'DAN OLUMLU CEVAP BEKLENİYOR

Bu sürpriz gelişme sarı-kırmızılılarda paniğe yol açarken, yetkililer FIFA'nın TSM sisteminin kapanmasından önce B.Dortmund tarafından eksik yapılan girişin FIFA tarafından geçerli kabul edilme durumunun da bulunduğu nihai kararın bugün kesinlik kazanacağı ifade edildi.

DENAYER BİLDİRİLDİ, GRASSKREUTZ BİLDİRİLMEDİ

Galatasaray'ın Manchester City'den yeni transferi Denayer'ı dün gece KAP'a bildirmesi ve Grosskreutz'u ise KAP'a bildirmemesi iddiaları güçlendirdi. Galatasaray, Grosskreutz hakkında herhangi bir bildirim yapmazken; TFF'nin internet sitesinde Alman futbolcu hakkında bilgiler yer aldı.

Galatasaray\'ın Grosskreutz Transferinde Evrak Pürüzü

Son Dakika Spor Galatasaray'ın Grosskreutz Transferinde Evrak Pürüzü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (21)

  • okan: BENIM ANLAMADIĞIM KULÜP BU MALLARA NASIL YETKI VERDI TAŞINMAZLAR IÇİNDE AYSALA VERMEDI İLGİNÇ 46 0 Yanıtla
  • Ultras: ultrAslan uyuma klube siz bari sahip çıkın ! 29 1 Yanıtla
  • İZMİR: REZİL OLDUNUZ CİNCONLAR O KADAR GÜRÜLTÜ BOŞA ĞİTTİ,,,,,SALATASARAYLILAR YILDIZ SEYRETMEK İÇİN 5 BİN FENER KOMBİNESİ ALMIŞ HINCAL ULUÇ YAZDI 14 8 Yanıtla
  • koray: bizim muhtara söyleseydiniz o hallederdi 16 4 Yanıtla
  • Metin : Beyler bu yönetimden cacık bile olmaz bu sene avrupada işimiz zor. 11 3 Yanıtla
  • İDEALTEPE: Uefa transfere onay vermedi...iş yattı,,ulan bi işi beceremediz be.. 9 4 Yanıtla
  • ultraembesilcimbomlu: Duyşun başkanin çileği ..ilyaş şalman kilikli başkanimizla guyuy duyuyoyuzz..şikeci cinconuz biz gencler kalecisine el cektirdik onursuzuz biz...şabyi yeis oleeyy ...hakan balta yeiss oley..bu şene avyupada hep 4 yiyecezzz..oleyy 7 3 Yanıtla
  • Cinconspor :): Ahahahha yaaa gülmeyim, ayıp olur diyorum diyorum ama tutamıyorum kendimi ne yapayım !! :D :D hay yapacağınız transfere be 6 3 Yanıtla
  • okan: Böyle aptal bi yönetim gormedim ultraaslan yönetimi istifaya davet etmelidir 7 1 Yanıtla
  • addo keles: Kesin hata bizdedir, almanlar hata yapmaz. Bu yonetimden hersey beklenir, allahin acemileri 8 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement