Kan Akan Gecenin Kavga Görüntüleri Ortaya Çıktı - Son Dakika
Spor

Kan Akan Gecenin Kavga Görüntüleri Ortaya Çıktı

Kan Akan Gecenin Kavga Görüntüleri Ortaya Çıktı

Galatasaray Liv Hospital'ın Kızılyıldız maçı öncesinde çıkan olaylar amatör kameraya yansıdı. Çıkan kavga sonucununda bir Sırp taraftar bıçaklanarak hayatını kaybetti.

22.11.2014 10:02  Güncelleme: 11:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Liv Hospital'ın Kızılyıldız'ı 110-103 yendiği maçın öncesinde çıkan olaylar amatör kameraya yansıdı. Taraftarların kendi aralarında çıkan olaylarda bıçakla yaralanan bir Sırp genç yaşamını yitirdi.

SIRP TARAFTAR HAYATINI KAYBETTİ

Abdi İpekçi Spor Salonu önünde karşı karşıya gelen taraftarlar arasında kavga çıktı. Olaylara polis müdahale etti. O anlar taraftarlar tarafından görüntülendi. Polisin araya girmesinin ardından kendi aralarında kavga ettiği belirtilen Sırp taraftarlardan biri hayatını kaybetti.

NELER YAŞANDI?

Kızılyıdız Kulübü'nün 50 bilet istediği maça Sırbistan'dan 500'e yakın taraftar geldi. Galatasaraylı yetkililer, yer olmadığı ve güvenlik zaafiyeti oluşturacağı için grubun Abdi İpekçi'ye girmesine izin vermedi. Salona giremeyen Kızılyıldız taraftarları önce Galatasaraylı taraftarlara meşaleler ve taşlarla saldırdı. Polisin, biber gazıyla yaptığı müdahale sonrası Sırp taraftarlar salondan uzaklaştırıldı.

AMELİYATA GİRDİ 5 SAAT SONRA VEFAT ETTİ

Ajansların verdiği bilgiye göre, daha sonra Sırp taraftarlar kendi aralarında tartışmaya başladı. Kavgaya dönüşen tartışma sırasında bir Sırp fanatik, elindeki bıçakla çevresine saldırdı. Bu sırada 25 yaşındaki başka bir Sırp taraftar kalbinin altına aldığı bıçak darbesi ile yaralandı. Bakırköy Sadi Konuk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan genç Sırp, 5 saat süren ameliyet sonrası kan kaybından hayatını kaybetti.

KIZILYILDIZ KULÜBÜ BAŞSAĞLIĞI MESAJI YAYINLADI

Adının Marko Ivkovic olduğu öğrenilen Sırp taraftar için Kızılyıldız Kulübü, internet sitesinden başsağlığı mesajı yayınladı. Sırbistan'in İstanbul Başkonsolosu Dragan Markovic, Türk doktorların, aslanlar gibi mücadele etmesine rağmen taraftarı kurtaramadığını açıkladı.



Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Kan Akan Gecenin Kavga Görüntüleri Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement