Galatasaray'dan Gökhan Değirmenci'ye: Seçimden Sonra Seni Alacağız - Son Dakika
Spor

Galatasaray'dan Gökhan Değirmenci'ye: Seçimden Sonra Seni Alacağız

Galatasaray\'dan Gökhan Değirmenci\'ye: Seçimden Sonra Seni Alacağız

Sezon sonunda Sinan Bolat'la yolları ayıracak olan ve Muslera'ya yedek arayan Sarı-Kırmızılılar, Erciyes'in başarılı file bekçisine haber gönderdi.

21.05.2015 10:52  Güncelleme: 12:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray yeni sezon öncesi ilk transferini kaleye yapmaya hazırlanıyor. Sarı-Kırmızılılar'ın hedefindeki isim, Kayseri Erciyesspor'un başarılı file bekçisi Gökhan Değirmenci.

"SAKIN KİMSEYE İMZA ATMA"

Fanatik'in haberine göre; Özellikle Fener'in Erciyes'le oynadığı son lig maçında devleşerek, Galatasaray'ın ezeli rakibine şampiyonluk yolunda darbe vuran 26 yaşındaki eldiven, bir süredir Cim Bom'la flört halinde. Kulübüyle olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Gökhan'a bonservis bedeli ödemeyecek olan Sarı-Kırmızılılar, "Seçime kadar bizden haber bekle. Kongre bittikten sonra seni alacağız. Sakın kimseye imza atma." diye haber gönderdi.

TRANSFER İÇİN GÜN SAYIYOR

Gökhan Değirmenci de bunun üzerine Galatasaray'a transfer olmak için gün saymaya başladı. Cim Bom'un Kayseri Erciyesspor'dan yaptığı son transfer ise, Hamza Hamzaoğlu döneminde yıldızını parlatan Yasin Öztekin olmuştu.

ÖZBEK VE HAMZA HAMZAOĞLU İSTİYOR

Böylece sezon başında Porto'dan kiralanan ve 1 yıllık maliyeti 1.5 milyon Euro'yu geçen Sinan Bolat'la yollar ayrılacak. Muslera'ya yedek kaleci bulmak için de ekstra mesai harcanmayacak. Üçüncü kaleci Eray'ın da bir başka kulübe kiralanması gündemde. Genç eldivenin tecrübe kazandıktan sonra Galatasaray'a geri dönmesi düşünülüyor. Gökhan Değirmenci ismine onay verenin Hamza Hamzaoğlu olduğu, görüşmenin ise Dursun Özbek'in isteğiyle yapıldığı da gelen haberler arasında.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Galatasaray'dan Gökhan Değirmenci'ye: Seçimden Sonra Seni Alacağız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • ANTEP 27: ALIRSINIZ ALIRSINIZ ŞİKECİLER SİZİİİ 1 5 Yanıtla
  • son kale: transfer teşvik şikesi 2 3 Yanıtla
  • Truva: G.birligi nin kalecisini alsinlar. Sampiyonluk yolunda 6s ye en cok avantaj saglayan o. 2 2 Yanıtla
  • zzzzz: GÖREVİNİ BAŞARIYLA YERİNE GETİRDİN GÖKHAN ŞİMDİ SIRA GELDİ SANA VERİLECEK ÖDÜLE SEÇİMDEN SONRASINI BEKLE. 0 1 Yanıtla
  • OĞUZHAN: Anadolu kulüpleri fenerbahçeye ve beşiktaşa oynadığı gibi oynasın bakalım Galatasaraya ? Galatasaraylılar aziz yıldırımın yanlış İsmail kartal tercihi sayesinde şampiyon olacaklar...... 0 1 Yanıtla
  • fb tarafi: adami boyle kandirirlar gokan sen daha cocuksun ancak cocuklar boyle kandirilir 0 0 Yanıtla
  • since1903: Bu tarz karakterde olan butun sporculari ve yoneticileri allah nasil biliyosa oyle cezalandirsin... 0 0 Yanıtla

Advertisement