Galatasaray'dan Dünyayı Şaşırtan İstatistik - Son Dakika
Spor

Galatasaray'dan Dünyayı Şaşırtan İstatistik

Galatasaray'ın -2 averajla ligin 3'üncü sırasında yer alması herkesi şaşırtırken Avrupa'nın 5 büyük futbol ülkesinde eksi averajlı bir takım ilk 3'te bulunmuyor.

26.11.2014 10:06  Güncelleme: 11:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu sezona hem Türkiye'de hem de Avrupa'da kötü bir başlangıç yapan Galatasaray, henüz istediği oyunu sahneye yansıtabilmiş değil. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bu yıl Anderlecht, Dortmund ve Arsenal'le birlikte aynı grupta yer alan Sarı Kırmızılılar henüz galibiyetle tanışamadı.

GALATASARAY'DAN ŞAŞIRTAN İSTATİSTİK

Hürriyet'te yer alan habere göre; Ligde de istediği oyunu bir türlü sahaya yansıtamayan Prandelli'nin öğrencileri aldıkları Fenerbahçe galibiyeti ile bir çıkış yakalamak istiyordu. Ancak ligde son olarak alınan 3-0'lık Trabzonspor mağlubiyeti hayalleri yine suya düşürdü. Ligdeki bu kötü gidişe rağmen 3. sırada yer alan Galatasaray ilginç bir istatistiğe de imza atmış bulunuyor.



HİÇBİR ÜLKEDE BÖYLE BİR DURUM YOK

Galatasaray -2 averajla ligin 3'üncü sırasında. Ne Avrupa'nın 5 büyük futbol ülkesi İngiltere, İspanya, Almanya, İtalya ve Fransa'da ne de Brezilya ile Arjantin'de eksi averajlı bir takım ilk 3'te bulunmuyor.


Galatasaray\'dan Dünyayı Şaşırtan İstatistik
Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Galatasaray'dan Dünyayı Şaşırtan İstatistik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Pir sultan: Turkiye nin tek buyuk takimi galatarasaray hep ilk leri o yapar 11 10 Yanıtla
  • karakter kraker: G4L4T4S4R4Y L4Y L4Y L4Y G4L4T4S4R4Y 7 7 Yanıtla
  • Pir sultan: Isin enterasan tarafi bizden iki yiyen bi takim var hep kendini bi sey zanneden zavallilar sizi temsil Ediyoruz avrupada siz uc kagitcilik yaptiginiz icin gidemezsiniz kabullenin galatsarayin buyuklugunu. 6 8 Yanıtla
  • SANANE: Ligimiz uzay ligi sadece Galatasaray kötü değil mi? 8 2 Yanıtla
  • burhan kaya: TÜRKİYE liginin ne kadar alt tabakada olduğu gerçeği ortada ! 1. ve 2. nın de durumu içler acısı 9 0 Yanıtla

Advertisement