Galatasaray'dan, Aziz Yıldırım'a Milli Takım Cevabı - Son Dakika
Spor

Galatasaray'dan, Aziz Yıldırım'a Milli Takım Cevabı

Galatasaray\'dan, Aziz Yıldırım\'a Milli Takım Cevabı

Galatasaray Kulübü, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın, Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman'la ilgili açıklamalarına tepki gösterdi.

26.08.2015 18:39  Güncelleme: 19:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Kulübü, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile bazı yöneticilerin, aynı zamanda A Milli Basketbol Takımı'nı da çalıştıran, Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman'la ilgili sözlerine sert bir açıklamayla yannıt verdi.

"ESEFLE TAKİP EDİLİYOR"

Kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, Yıldırım ve bazı yöneticilerin, Ataman hakkındaki açıklamalarının, "esefle takip edildiği" belirtildi.

YILDIRIM'A BOGDAN TANJEVİC HATIRLATMASI

Bogdan Tanjevic'in bir dönem hem Fenerbahçe'yi hem de milli takımı çalıştırdığı anımsatılan açıklamada, şu ifadeler yer aldı:

"Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Bogdan Tanjevic'in bir zamanlar hem Fenerbahçe'yi hem de milli takımı çalıştırdığı gerçeğini unutmakta ya da işine gelmediği için hatırlamamaktadır. Kaldı ki söz konusu dönemde de Galatasaray köklü tarihinin eşsiz birikimi olan spor ahlakı ve bilinci ile her zaman milli takımımızın destekçisi olmuştur. Milli göreve çağrılan tüm Galatasaraylılar, her zaman bunu şerefle kabul etmiş ve yönetimler tarafından da desteklenmiştir. Aziz Yıldırım'ın 'milli takımda oyuncu transferi yapılıyor' beyanatı da tamamen gerçek dışıdır. Üstelik çok önemli bir Avrupa şampiyonası öncesi spekülasyonlara neden olarak, milli takımımızın moral ve motivasyon açısından yıpranması gibi vahim sonuçlar doğurmaktadır."

"İLKAN KARAMAN USULSÜZ ŞEKİLDE TRANSFER EDİLDİ"

Bu dönemde Fenerbahçe Erkek Basketbol takımı'ndan bir oyuncunun Galatasaray'a transferinin söz konusu olmadığı vurgulanan açıklamaya, şöyle devam edildi:

"Tam aksine 3 sezon önce Tanjevic'in sorumlu olduğu milli takım kampında, oyuncumuz İlkan Karaman'ın usulsüz bir şekilde Fenerbahçe'ye transfer edildiği gerçeği halen hafızalardaki tazeliğini korumaktadır. Galatasaray Kulübü olarak milli takımlar başantrenörü Ataman ve ekibine, ay-yıldızlı formayı terleten tüm basketbolcu kardeşlerimize başarılar diliyor, son topa kadar onların en büyük destekçisi olacağımızı kamuoyunun bilgisine sunuyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Galatasaray'dan, Aziz Yıldırım'a Milli Takım Cevabı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (18)

  • HOLIGANS: AZİZ AKILLI OL AKLINI ALIRIZ LAVUK 12 15 Yanıtla
  • UA: AZİZ DÜBÜRÜNÜ KAŞIRIZ BIZ FB TARAFTARINA BENZEMEYIZ YAVŞAK 7 8 Yanıtla
  • Az şike: Şampiyonluk ne fenermi babayı sene sonu Galatasaray şampiyon hemde tike tike azcık şike azcık şike al sona babayı 2 5 Yanıtla
  • ............: Sen önce gs yi düzelt 4 2 Yanıtla
  • Robin Van Persie: Lan onun aklını devlet alamadı sen kimsin sümsüK herif 3 3 Yanıtla
  • Robin Van Persie: Adamın aklını devlet alamadı sen kimsin sümsük herif 2 3 Yanıtla
  • atatürk: aziz başkan yıllarca haklı olarak konuşuyor kimse susturamaz devlette aziz başkan başka yok 2 2 Yanıtla
  • 43: fransızların milli takımda ne işi var lavuklar 2 2 Yanıtla
  • halil: GS AKILLI OL SAPLARLAR SANA, OSMANLI DUVARINA CAKILDIGIN GIBI,SARIN SARI DEGIL KIRMIZIN KIRMIZI DEGIL, TIKSINC BI TAKIM:6ALATASARAY. 0 3 Yanıtla
  • capanoglu: bu azize kafayi yemis usam adam ne yedini ne ictini bilmeyubuna somuyorlarmi diyarbakirda futbol oynaniyomuki basketbol oynansin asker kaca vatan haini ne bilsin ulkeye hizmet etmenin ne oldunu bunlar bilmezmiki mehmetcik cephede kursuna gogsunu siper ederken bunlar vatan hainleri kufur ediyor diye mili gorevden kacacak kadar alcaklar birde kalkip gs hakinda yorum yapiyo asker kaca biraz serefin varsa utanma duygun varsa toplum icine cikmazsin sikeci hangi yuzle tvlere cikip yorum yapiyor br 2 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Manisa'da Okul Sporları Artistik Cimnastik İl Birinciliği Yarışmaları Tamamlandı
    12:56 Manisa'da Okul Sporları Artistik Cimnastik İl Birinciliği Yarışmaları Tamamlandı

    Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Artistik Cimnastik Minikler, Yıldızlar ve Gençler Kız ve Erkek İl Birinciliği yarışmaları sona erdi. Dereceye giren sporculara madalya ve kupaları Okul Sporları İl Tertip Komitesi, Hakemler ve Antrenörler tarafından verildi.

  • Ergene'de Bocce İlçe Birinciliği Müsabakaları Tamamlandı
    12:35 Ergene'de Bocce İlçe Birinciliği Müsabakaları Tamamlandı

    Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde, Yeşiltepe Mahallesinde bulunan Deri Sanayicileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen küçük yıldızlar kız ve erkek bocce ilçe birinciliği müsabakaları tamamlandı. Müsabakalara 27 takım katıldı. Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Şenol Doğramacı, müsabakaların keyifli geçtiğini belirterek, okul takımlarını ve sporcu öğrencileri kutladı. Dereceye giren öğrencilere katılım belgesi ve hediyeler verildi.

  • Muğla Ege Yıldızları, Süper Lig maçlarını Alanya'da oynuyor
    12:35 Muğla Ege Yıldızları, Süper Lig maçlarını Alanya'da oynuyor

    Muğla Ege Yıldızları Spor Kulübü, Türkiye Kadınlar Hokey Süper Ligi Salon Sezonu'nu Türkiye Süper Ligi Şampiyonu olarak tamamladı. Ancak Muğla'da sahası olmadığı için maçlarını Alanya'da oynuyor. Son maçta Denizli Acıpayam Belediyespor'u 6-1 mağlup eden takım, Süper Lig B grubunda liderliğe yükseldi. Ancak kulüp başkanı ve antrenör Serkan Şen, Muğla'dan yeterince destek alamadıklarını belirterek diğer illerden teklifler aldıklarını söyledi.

  • Bomba iddia! Cuhmurbaşkanı Erdoğan Fenerbahçe'yi bıraktı
    12:34 Bomba iddia! Cuhmurbaşkanı Erdoğan Fenerbahçe'yi bıraktı

    Fenerbahçeli olduğu bilinen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın MKYK'da, "Ben artık Fenerbahçeli değilim. Milli Takım'ı tutuyorum" dediği iddia edildi.

  • Niğde Valisi Cahit Çelik, Avrupa 2.'si olan milli boksör Emine Kılınç'ı ödüllendirdi
    12:25 Niğde Valisi Cahit Çelik, Avrupa 2.'si olan milli boksör Emine Kılınç'ı ödüllendirdi

    Niğde Valisi Cahit Çelik, Avrupa Boks Şampiyonası'nda Avrupa 2.'si olan Niğdeli milli boksör Emine Kılınç'ı makamında kabul ederek ödüllendirdi. Vali Çelik, başarılı sporcu ve antrenörünün başarılarının devamını diledi.

  • İzmir Büyükşehir Belediyesi Maraton İzmir için metro ve tramvay seferlerinde düzenleme yapıyor
    12:23 İzmir Büyükşehir Belediyesi Maraton İzmir için metro ve tramvay seferlerinde düzenleme yapıyor

    İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Maraton İzmir için metro ve tramvay seferlerinde düzenlemeye gidildi. Pazar sabahı metroda seferler 05.00'te başlayacak, Konak Tramvayı ise 06.00 ile 15.00 saatleri arasında sefer yapmayacak.

  • Gedizli Kick Boksçular Bulgaristan'da Ülkemizi Temsil Edecek
    12:21 Gedizli Kick Boksçular Bulgaristan'da Ülkemizi Temsil Edecek

    Kütahya'nın Gediz ilçesindeki Kick Boks kurslarında eğitim gören sporcular, elde ettikleri başarılarla dikkat çekiyor. Milli Takıma davet edilen Gedizli sporcular, Bulgaristan'da düzenlenecek olan Top Ten Bulgaria Eurocup şampiyonasında ülkemizi temsil edecekler. İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Muhammed Keskin, turnuvaya hazırlandıklarını ve Türk sporcularının büyük başarılar elde edeceğine inandığını belirtti.


Advertisement