Galatasaray'da Problemler Ardı Ardına Yaşanıyor - Son Dakika
Spor

Galatasaray'da Problemler Ardı Ardına Yaşanıyor

Spor Toto Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde kötü bir futbol ortaya koyan Galatasaray'da futbolcular ve Prandelli gergin, camia ise seçim nedeniyle ikiye bölündü.

21.09.2014 11:24  Güncelleme: 13:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'de alınan Eskişehirspor beraberliği ve Balıkesirspor mağlubiyeti, Şampiyonlar Ligi'ndeki Anderlecht beraberliği ve kötü futbol Galatasaray'da çeşitli kollardan sorun çıkmasına neden oldu.

FUTBOLCULAR PROTESTOLARDAN MEMNUN DEĞİL

Galatasaray'da taraftarlar takımından memnun değil. Eylül ayında takıma protestolara başlayan sarı kırmızılı taraftarlar, Galatasaray'dan mücadeleci bir oyun istiyor, kötü oyun karşılığında da protestolarını eksik etmiyor. Futbolcular taraftarların bu halinden memnun değil. Muslera'nın Anderlecht maçında Burak Yılmaz'ın golünden sonra taraftarlara dönüp protesto edenlere tepki göstermesi de bunu özetliyor.

YÖNETİM İKİYE BÖLÜNDÜ

Öte yandan sarı kırmızılı takımda yönetim anlamında da gergin günler yaşanıyor. Ünal Aysal'ın Divan Kurulu'ndan gelen "ekonomik" eleştirilerden sonra olağanüstü seçim kararı alması ile birlikte, yönetim ikiye bölündü. Bir kısım ekim ayında değişikliğin olmasına karşı çıkarken, başka bir kısım ise kan değişikliğini sarı kırmızılı takıma uygun görüyor.

AYSAL - PRANDELLI İŞBİRLİĞİ

Ünal Aysal ile iyi ilişkileri olduğu bilinen ve her seferinde Ünal Aysal'ın Galatasaray'da teknik direktörlük yapmasında en büyük faktörlerden birisi olduğunu belirten Prandelli'nin, Ünal Aysal'ın olası ayrılığında yeni gelen bir başkan ile birlikte çalışmama durumu düşünüldüğünde mutsuzluğa kapılabileceği söyleniyor.. Özellikle Özkan Olcay'ın Eskişehirspor maçı sonrası yaptığı "Teknik sorumlularımız ile görüşeceğiz" açıklaması, Anderlecht maçından sonra da İtalyan basınında çıkan "Prandelli topu ağzında" tarzı haberler ve ardından da Beyaz Futbol programının iddiasına göre Balıkesirspor maçında tribünde hiçbir Galatasaraylı yöneticinin olmaması Prandelli'nin moralini bozan bir diğer sebepler olarak iddia ediliyor.

Galatasaray\'da Problemler Ardı Ardına Yaşanıyor
Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Galatasaray'da Problemler Ardı Ardına Yaşanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • tax: Nekadar eski yönetici varsa gsarayin yakasindan düsmeli gsaray üzerinden cikar sagliyan nekadar kene varsa temizlenmeli giderler kisilmali gelirler artirilmali zarar eden biranslar en cüzi hale getirilmeli aysal inan kirac gsarayin yakasindan düsmeli. 3 1 Yanıtla

Advertisement