Wesley Sneijder, Oyundan Çıkarılınca Doğrudan Soyunma Odasına Gitti - Son Dakika
Spor

Wesley Sneijder, Oyundan Çıkarılınca Doğrudan Soyunma Odasına Gitti

Wesley Sneijder, Oyundan Çıkarılınca Doğrudan Soyunma Odasına Gitti

Galatasaraylı Wesley Sneijder, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçında oyundan çıkarılmasına sinirlendi, doğrudan soyunma odasına gitti.

22.01.2015 22:12  Güncelleme: 22:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray, evinde Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'a 2-0 yenildi. Karşılaşmanın ikinci yarısında Wesley Sneijder bir pozisyonda hakeme el kol hareketleri ile itiraz etti. Bu olayın hemen ardından Hamza Hamzaoğlu Hollandalı yıldızı çıkarıp genç stoper Emre Can'ı oyuna sürdü.

SNEIJDER ÇIKMASINA TEPKİ GÖSTERDİ

Sneijder oyundan çıkarken, bilekliğini sıyırıp yere atarak, çıkarılmasına tepki gösterdi. Hollandalı futbolcu, çıkışta Hamza Hamzaoğlu'nun uzattığı eline karşılık verdi ancak yedek kulübesinde beklemeyip, soyunma orasına gitti.

GALATASARAYLI TARAFTARLAR GERİLDİ

Diyarbakırspor Büyükşehir Belediyespor taraftarları ikinci yarıda "Her yer Dicle her yer direniş" şeklinde slogan atmaya başladı. Bunun üzerine Galatasaraylı taraftarlar da "Şehitler ölmez Vatan bölünmez" sloganı attılar.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Wesley Sneijder, Oyundan Çıkarılınca Doğrudan Soyunma Odasına Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Gımgım: Yav siz Hep mi böylesiniz adamlar oynadı Kazandı hakem Oralı oyuncu buralı demeye gerek mi var. Galatasaray o kadar iyi bir takımsa yenseydi. En iyi kadroyu çıkardı yenemedi bu kadar basit. 9 2 Yanıtla
  • londra: Her yer cizre olmasin mi 1 3 Yanıtla
  • TÜRKER TAN: BU YABANCILARIN ALAYI DEFOLUP GİTSİNLER. . . BU MALLAR YÜZÜNDEN ÜLKEDE YERLİ TOPÇU YETİŞMİYOR. . . 1 3 Yanıtla
  • Alp alparslan : Helal sıze be cıncon un buna cok ihtiyacı vardı 3 0 Yanıtla
  • Beşiktaş: Bu galatasaray şike yapmış olabilir, iyice araştırmak lazım hırsız galatasaray 2 0 Yanıtla

Advertisement