Galatasaray'da Cenk Gönen ve Endoğan Adili Skandalı - Son Dakika
Spor

Galatasaray'da Cenk Gönen ve Endoğan Adili Skandalı

Galatasaray\'da Cenk Gönen ve Endoğan Adili Skandalı

Sarı kırmızılılar, Cenk Gönen'i, evraklarını yetiştiremedikleri için Konya maçının kadrosuna alamamış. Adili ise pasaport problemi nedeniyle maçlara çıkamamış.

04.09.2015 08:47  Güncelleme: 08:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kevin Grosskreutz transferinin gerçekleşmemesi nedeniyle dünyanın diline düşen Galatasaray'da, iki büyük skandalın daha yaşandığı ortaya çıktı. Sarı kırmızılılar, Beşiktaş'tan transfer ettikleri Cenk Gönen'i, evraklarını yetiştiremedikleri için Torku Konya maçının kadrosuna alamamış. Adili ise pasaport problemi nedeniyle sadece idmanlara çıkıp maç yüzü görememiş.

Galatasaray'da, dönüşen Kevin Grosskreutz transferinde perde arkası yavaş yavaş kalkıyor. Aslında 'Perşembe'nin gelişi Çarşamba'dan belli' imiş. Zira G. Saray, benzer hataları daha önce de yaptı ancak bu kez son gün transferi olduğu için eksikler yetiştirilemedi ve balta taşa vuruldu.

CENK'İN EVRAKLARI YETİŞMEMİŞ, MAÇI TRİBÜNDE İZLEMİŞ

İşte o skandalların ilki. G.Saray, 8 Ağustos'ta Bursa ile süper kupa finaline çıktı. Sarı kırmızılı futbolcu ve teknik heyetin lisansları cuma yani son gün hazırlandı. Hatta bazı sağlık görevlilerinin lisansı yetiştirilemedi. Grosskreutz olayının bir başka versiyonu Cenk Gönen'in de başına geldi. Beşiktaş'tan 600 bin Euro bonservis bedeli karşılığında alınan Cenk'in evraklarının Cuma günü yetiştirilmesi planlanıp hesap edildiği için Konyaspor kafilesine dahil edildi. Milli file bekçisi, 2. kaleci olarak 99 numaralı forması ile yedek kulübesinde oturacaktı. Ancak Galatasaray, Cenk için evrak ve imzalar mesai bitimine kadar yetiştirilemedi. Bu yüzden tecrübeli kaleci, Konyaspor maçında kulübede değil, tribünde oturdu.

ENDOĞAN ADİLİ'Yİ TÜRK VATANDAŞI STATÜSÜNDE ZANNETTİLER

Galatasaray, Endoğan Adili transferinde de benzer sıkıntıları yaşadı. İsviçre'nin Basel Kulübü'nde forma giyen oyuncu ile aslen Türk olduğu için mukavele yapıldı. Ancak G.Saray, TC pasaportu ile Adili'nin forma giyemeyeceğini daha sonradan öğrendi. Yabancı sınırlaması nedeni ile genç oyuncuya lisans çıkaramadı. Ve Endoğan Adili, sarı kırmızılı takımla sadece antrenmanlara çıkabildi. Nitekim, daha sonra Endoğan Adili, A takımında hiç forma giyemeyip İsviçre'nin Will 1900 takımına kiralandı. (Kaynak: Hürriyet)



Son Dakika Spor Galatasaray'da Cenk Gönen ve Endoğan Adili Skandalı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • KARA KARTAL: CİNCON SALATASARAY SALATASARAY CİNCONCON. BOM BOM BOM NAY NAY CİNCONCON YUMUŞAK YUMUŞAK ŞEFFAF ÇOK..... GERİSİNİ BÜTÜN CİNCONLULAR BİLİYOR. 8 18 Yanıtla pitbol: hayırdır 8taşş....yoksa şikecilermi desem?? 4 7 bordo klavye: olum boşverin eziktaşla fenevle uğraşmayın kuyruk acıları var 0 0
  • mustafa: bu yonetim mayisi gormez 17 1 Yanıtla
  • Cimbom: Yine mayislar bizim sikinti yok. . 4 4 Yanıtla
  • cinconsever: CİNCON iyiki varsın,sen olmasan biz bukadar kime gülerdik ! 4 1 Yanıtla
  • kemal çırkın: geç kaldık transfer yapamadık utancımız bu kadar olsun 3 temmuz utancından iyidir 2 2 Yanıtla
  • Orxan: Ben 1weyi oyrenmek istiyorum bu galatasaray bawkani fenerlimi galatasaraylimi? Boyle bawkanmi olurmu ya bitirdi ya galatasarayi resmen. Yazik ya tek Turkiyede diyil dunyada ne kadar galatasaray taraftari var biliyormusunuz. Galatasaray turk dunyasinin gururu. Siz wampiyonlugu burakin super ligde 2 ci olamazsiz ya. Wampionlar liginde de 3 olsaniz bawari sayacam. Sizin galatasaraya ve taraftarina bunlari yapmaniza hakkiniz yok. Yaziklar olsun size 1 1 Yanıtla
  • ÖZTUNALI: ASLINDA BUNLARI BAŞARMAKTA BİR BAŞARIDIR.EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETMEK LAZIM........... 2 0 Yanıtla
  • 3-2-1-0: İlklerin takımı cincon. 0 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement