Galatasaray'da Burak Yılmaz Seferberliği - Son Dakika
Spor

Galatasaray'da Burak Yılmaz Seferberliği

Galatasaray\'da Burak Yılmaz Seferberliği

A Milli Takımı'nın Hollanda ile oynadığı maçta sakatlık geçiren ve İstanbul'a dönen Galatasaray'ın golcü oyuncusu Karabükspor maçına yetiştirilmeye çalışılıyor.

30.03.2015 09:38  Güncelleme: 10:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

A Milli Takımı'nın Hollanda ile oynadığı maçta sakatlık geçiren ve İstanbul'a dönen Galatasaray'ın golcü oyuncusu Burak Yılmaz'ın Karabükspor maçına yetiştirilmesi için adeta seferberlik ilan edildiği öğrenildi.

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri 5. hafta karşılaşmasında deplasmanda karşılaştığı Hollanda ile 1-1 berabere kalan ay-yıldızlı ekipte golcü oyuncu Burak Yılmaz, geçirdiği sakatlık sebebiyle oyundan çıkmak zorunda kalmıştı.

KARABÜKSPOR MAÇINA YETİŞTİRİLMEYE ÇALIŞILIYOR

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu da karşılaşmanın ardından A Milli Takım doktorlarından yıldız oyuncunun sağlık durumu hakkında bilgi aldığını ifade etti. Burak'ın sakatlığının eski sakatlığının yaşandığı yerden olmadığı, sol arka adalesinden sakatlandığı bildirildi. Dün akşam saatlerinde İstanbul'a dönen yıldız oyuncunun, ligin 26. haftasında oynanacak Kardemir Karabükspor karşılaşmasına yetiştirilmesi için adeta seferberlik ilan edildiği bildirildi.

BURAK'SIZ GALATASARAY 4 PUAN KAYBETTİ

Sarı-kırmızılı ekip, golcü oyuncunun bu sezon ligde geride kalan 25 haftada sakatlığı ve cezası sebebiyle forma giyemediği karşılaşmalarda 4 puan kaybetti. Bursaspor ve İstanbul Başakşehir karşılaşmalarında 2'şer puan bırakan Aslan, Eskişehirspor ve SAİ Kayseri Erciyesspor mücadelelerinde ise 3 puana uzanan taraf oldu.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Galatasaray'da Burak Yılmaz Seferberliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement