Galatasaray'da Alex Telles'in Yerine Balanta Geliyor - Son Dakika
Spor

Galatasaray'da Alex Telles'in Yerine Balanta Geliyor

Sarı-Kırmızılı takımın teknik direktörü Prandelli'nin gözüne giremeyen Alex Telles'in gönderilmesi yerine Balanta'nın transfer edilmesi gündemde.

20.09.2014 15:06  Güncelleme: 15:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yaz transfer döneminin son gününde kadrosunu Pandev ve Dzemaili gibi iki yıldız isimle güçlendiren Galatasaray'da Eskişehirspor ve Anderlecht maçlarında alınan beraberlikler sonrası gündem yeniden transfere döndü. Daha önce birçok kez girişimin yapıldığı fakat transferi yılan hikayesine dönen Eder Balanta'da flaş gelişmeler yaşanıyor. Sarı-Kırmızılı takım, Alex Telles'in yerine Balanta'yı düşünüyor.

ROTA YENİDEN BALANTA'YA ÇEVRİLDİ

Eurosport'un haberine göre; Başarılı defans oyuncusuyla anlaşılmasına rağmen futbolcunun kulübü River Plate ile bir türlü orta yolu bulamayan Galatasaray yönetimi transferden vazgeçmişti. Başkan Ünal Aysal'ın ısrarla istediği Balanta için Arjantin medyasında bomba bir iddia ortaya atıldı. Defansta Alex Telles ve Chedjou'yu elden çıkarmak isteyen Galatasaray'ın Kolombiyalı stoperi izlediği belirtildi. Anderlecht maçında yıldızlaşan Chedjou'nun takımda mutsuz olması ve takımdan ayrılmak istemesi, Alex Telles'in ise performansının düşmesi ve sürekli kadro dışı kalması Sarı-kırmızılıların ibresinin Balanta'ya dönmesine sebep oldu.

BALANTA DA GELMEK İSİTİYOR

Hem stoper hem sol bek mevkisinde oynayabilen Balanta için teknik direktör Prandelli'nin onayının alınması bekleniyor. Balanta ayrılmak istiyor. Galatasaray'ın ilgilendiği genç Kolombiyalı için Arjantin'den yönetimi sevindiren bir haber geldi. Geçen sezon River Plate formasıyla başarılı maçlar çıkarmasına rağmen bu sezon teknik direktör Marcelo Gallardo tarafından kesik yiyen Balanta'nın ayrılmak istediği belirtildi.

BONSERVİSİ 6 MİLYON EURO

Yaklaşık 6 milyon Euro bonservis bedeli bulunan Balanta için Galatasaray yönetiminin gönderdiği scout ekibiyle Prandelli'ye bir rapor hazırlayacağı ve devre arasında bu transferi sonlandırılacağı belirtildi. Gallardo bu sezon Balanta yerine çoğu maçta Rogelio Funes Mori'ye şans tanırken genç Kolombiyalı 6 haftası geçen ligde henüz forma şansı bulamadı.

Galatasaray\'da Alex Telles\'in Yerine Balanta Geliyor
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Galatasaray'da Alex Telles'in Yerine Balanta Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • emrecan: HEMENDE UYDURULMAYA BAŞLANDI. BASINA YAZIKLAR OLSUN DAHA DÜNE KJADAR TELES KRALDI. 14 1 Yanıtla
  • a.aslan: Bu transferlerle hiçbir yere varamayız basit gol yeme hastalığı devam ediyor. Selçuk eski halinden eser yok. Takıma bir beyin lazım. 5 0 Yanıtla
  • alex telles fan: telles giderse bu sene gs yi bırakırım. . bjk yi tutatrım sölim bak 1 0 Yanıtla

Advertisement