Galatasaray'da 6 Oyuncu Serbest Kalıyor - Son Dakika
Spor

Galatasaray'da 6 Oyuncu Serbest Kalıyor

Galatasaray Liv Hospital'da yaşanan maddi kriz nedeniyle parasını alamayan 6 basketbolcu serbest kalabilecek.

22.10.2014 10:51  Güncelleme: 11:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Liv Hospital'da geçtiğimiz sezon da yaşanan ödeme krizi yine boy gösterdi. Seçim sürecindeki sarı-kırmızılı kulüpte, basketbolculara bu yıl hiç ödeme yapılmaması, geçen yıldan alacakların olması ve final serisinin sonunda söz verilen primin dahi ödenmemesi, oyuncuların sabrını taşırdı.

6 OYUNCU KULÜBE İHTAR ÇEKTİ

Milliyet'in haberine göre; Arroyo, Ender, Furkan, Jawai, Pocius ve Micov, temsilcileri aracılığı ile kulübe ihtar çekip, en kısa sürede alacaklarının ödenmesini istedi. Bu oyuncuların, 1 Kasım'a kadar ödeme yapılmaması durumunda serbest kalabilecekleri ve başka takımlarla anlaşmalarında herhangi bir engel bulunmayacağı belirtildi. Yaşanan bu gelişmeler üzerine sarı-kırmızılı ekibin, takım kaptanlarıyla bir görüşme daha yapıp bir ödeme planı sunacağı ifade edildi. Ayrıca oyuncuların alacaklarının bir kısmının hemen ödenmesine çalışıldığı da öğrenildi.

GEÇEN SENE DE YAŞANDI

Galatasaray Liv Hospital'da geçtiğimiz yıl yaşanan kriz, oyuncuların alacaklarının bir kısmının ödenmesi ile sonlandırılmış, ancak kalan alacaklar ödenmediği için transfer ücretlerinin bir kısmı da bu yıla kalmıştı.

Galatasaray\'da 6 Oyuncu Serbest Kalıyor
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Galatasaray'da 6 Oyuncu Serbest Kalıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • direkt-mevzu: işte aziz yıldırımın sevilmemesinin kin beslenmesinin sebebi bu olsa gerek fener mali acıdan herzaman güclü herzmaan dim dik ayakta iki yıldır uefa geliri yok ama genede maddi anlamda sorun yaşamadı şimdiye kadar aziz yıldırımını vede fenerin büyüklügü budur işte !!! 16 10 Yanıtla
  • A CEMAL: çok bilgisizsinizbahsettiğiniz durum A. Y den değil ÜLKER in sağladığı finansman dan kaynaklanıyor. 2 3 Yanıtla

Advertisement