Galatasaray, Bo McCalebb'in Peşinde - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Bo McCalebb'in Peşinde

Yabancı basın, bir dönem Fenerbahçe Ülker'de forma giyen Bo McCalebb'in Galatasaray Liv Hospital'a gidebileceğini yazdı.

21.10.2014 17:02  Güncelleme: 17:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Ülker formasıyla kariyerinin en başarılı sezonlarından birini oynayan Bo McCalebb, NBA'de Hazırlık Kampı'nın sona ermesine günler kala NBA defterini kapattı.

Geçen yıl özellikle atletik özellikleri ve açık saha basketbolundaki temposu ile NBA takımlarının iştahını kabartan ABD'li guard, NBA'den beklediği teklifleri alamaması üzerine ibreyi yeniden Avrupa'ya çevirdi.

PARTIZAN İSTİYOR FAKAT...

Kıtadaki kariyerinde Fenerbahçe Ülker dışında Mersin Büyükşehir Belediyesi, Partizan ve Montepaschi Siena formaları giyen 29 yaşındaki oyuncu ile ilgilenen takımların başında, geçen sezona nazaran vasat bir görünüm çizen Partizan yer alıyor. Ancak McCalebb, bu sezon FIBA EuroCup'ta mücadele etme kararı alan ve ekonomik olarak sıkıntılı bir yaz dönemi geçiren Sırp ekibinin teklifine sıcak bakmıyor. Taraflar arasındaki pazarlıkların durma noktasına geldiği belirtiliyor.

AVRUPA'YA DÖNME KARARI ALDI

Birçok takımın ilgileniyor olmasına rağmen NBA ve Çin Ligi'nden beklediği teklifleri alamayan McCalebb'in Avrupa'ya dönüş kararı alması, transfer dedikodularını da beraberinde getirdi. Yerli ve yabancı basında yer alan bazı haberlere göre McCalebb, Galatasaray Liv Hospital ile anlaşabilir.

Sarı-Kırmızılı kulübün, Koç Ergin Ataman ile yaşadığı gerginliğin ardından kadro dışı bırakılan Nolan Smith'in yerine Bo McCalebb'i kadrosuna katabileceği ileri sürülüyor. Ataman, Smith'in Banvit maçında kendisine gösterdiği tepkiyle ilgili yaptığı açıklamada ''Bu, Smith'in ikinci vakası oldu. Böyle devam ederse kontratını tek taraflı olarak feshedip yeni arayışlara gireceğiz'' demişti.

GEÇEN SEZON 11 SAYI ORTALAMASIYLA OYNADI

McCalebb, geçen sezon Fenerbahçe Ülker formasıyla 11 sayı, 1.3 top çalma istatistiklerini elde etmiş, yüzde 56.9'luk şut yüzdesiyle dikkatleri üzerine çekmişti.

Galatasaray, Bo McCalebb\'in Peşinde
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Galatasaray, Bo McCalebb'in Peşinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement