Galatasaray Başkanı Aysal, İstifa Sinyali Verdi - Son Dakika
Spor

Galatasaray Başkanı Aysal, İstifa Sinyali Verdi

G.Saray Başkanı Aysal, "Başkanlığı 2016'dan sonra bırakacağım demedim. Tam olarak karar vermedim, Yönetim Kurulu'nda karar alacağız." dedi.

17.09.2014 20:12  Güncelleme: 20:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, olağan üstü genel kurul toplantısında, görevi bırakabileceğini ima ederken, kararını 18 Eylül günü yapılacak olan toplantıda vereceğini söyledi.

İŞTE AYSAL'IN FLAŞ SÖZLERİ..

"Başkanlığı 2016'dan sonra bırakacağım demedim. Ne yapacağımıza tam olarak karar vermiş değilim. Yarınki Yönetim Kurulu'nda karar alacağız."

"KİMSE BANA 'KULÜBÜ BATIRDI' DİYEMEZ"

"Biz başarı için buraya geldik. Başarılı da olduk ancak borçlarımız da var. Geldiğimiz dönemdeki borç aynı şekilde. Ama kazanılan başarılar ortada. Kimse bana kulübü batırdı diyemez. Bunun cevabını açık açık veririm."

"Transfer ücretleri sokağa atılmış paralar değil. Bu rakam her an paraya dönüşebilir. Bu projeyi ilerleyen günlerde göreceksiniz. Divan Kurulu olarak bir karar alınması gerek. Duraklayalım mı? Gerileyelim mi? Gelişelim mi? 4.-5.'liğe oynamak isterseniz öyle de oynarız o yönde çalışırız. Gençlerbirliği, Ankaragücü gibi oynayalım.."

"BURAYA PARA VERMEYE GELMEDİM"

"Futbol forma sponsorluğu sözleşmesi sonrasında yapılan eleştirileri biraz geç yaptınız. Ben bu takıma kendi reklamını yaptırdı suçlaması olmaması için reklam vermedim. Ben burada Galatasaray'ı temsil ediyorum. Ben başkanlıktan ayrıldığım gün sadece Ünal Aysal'ım. Buradan ayrıldıktan sonra evlenecek değilim. "

"Kimse Galatasaray'a beş kuruş para vermiş değil. Ben buraya para vermeye gelmedim. Kurumsal yapıyı oturtmak için cepten para çıkmaması gerekiyor zaten. Ancak ben verdim. Malesef Galatasaray'a para verdim. Sıkışık dönemlerde cebimden para verdim."

"Sportif AŞ'de konuşma hakkınız az değil. Bunun en basit hali 25 TL'ye bir hisse alarak Sportif AŞ'de oldukça söz sahibi olabilirsiniz. 3 Temmuz'dan sonra sadece bizim değil, her şirketin hissesi düştü."

"GERİ VİTESİM YOK"

"Benim alacağım kararlar ileriye dönük olur. Benim "geri vitesim" yok. Hiç olmadı ve olmaz. Ben bunun için buradayım. Sermaye Artışı'ndan 290 milyon TL girdi ve ne oldu sorusu var. Ben daha 1 saat önceki konuşmamda anlattım. Kulübü devraldığımız dönemde 5 yıllık gelirlerin elimizde olmadığını, bazı kredilere verildiğini gördük. Bu artıştan gelen paradan çok daha fazlası kazanıldı ve kulübün her türlü gideri bu paradan ödendi."

"Bu adamların cebine para girdi ve çarçur ettiler eleştirisini kabul etmiyorum. Gelirleri artırdık. Ama başarı için giderlerin de olması gerek. Gelirlerin arttığı çok çok açık. Gelirlerimiz 2,5 kat artarken, giderlerimiz 1,7 kat artmış. Eğer büyümek istiyorsanız geriye bakmayın. Biz kalırsak bu şekilde devam ederiz. Gidersek de gelecek arkadaşlara tavsiyem asla geriye bakmayın."

Galatasaray Başkanı Aysal, İstifa Sinyali Verdi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Galatasaray Başkanı Aysal, İstifa Sinyali Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (18)

  • yavuz öztürk: ambaratı alın dediniz aldı olcan dediniz aldı tarık çamdal dediniz aldı snejderi aldı drogbayı getirdi , bruma dediniz aldı , melo yu istediniz aldı , daha bi sürü oyuncu istendi aldı , istemediklerinizi gönder dediniz gönderildi . takım iki sene şampiyon 1 sen 2 ci oldu şampiyonlar liginde başarılı , tr kupasını aldı , bu sene yine şampiyonlar liginde oynuyo , diğer branşlarda avrupa şampşyonlukları lig iampiyonlukları bu kadar nankör olmnayın . tmm takım biraz ruhsuz gidiyo bu aralar , düzelmez diyede bişi yok 15 10 Yanıtla yavuz öztürk: basketbol takımını 30 sene sonra terim şampiyon yaptı , kızlar basketbol takımını avrupa şampiyonu terim yaptı dimi 0 0 Tuncay GÜLER: Fatih TERİM'e 1 tane sol bek bile almadı, Terim'i kovdu gitti 10 tane futbolcu aldı. Telles hariç hiçbiri yok, Telles de ne kadar verimli, Hakan Balta da o kadar oynuyor. yabancı kontenjanını işgalden başka bir numarası yok ki ligde de oynamıyor. Takımı şampiyon yapan Terim'di, O gitti takım bitti. . . 0 0 murat giresun: takımı şamp terim yaptı term gitti takımın hali ortada. kimi alırsan al hiçfarketmez. madem bukadar futbolcuyla mancini neden başarılı olamadı şam takım teslim aldı. terimse 8. takımı şamp yaptı. bu senede bu saydıkların futbolcularla takım ruhsuz disiplinsiz çünkü başında terim yok. busene g. saraydan hiçbirşey olmaz öyle görünmüyormu. aysal terim ve arkadaşlarını göndermesede 4 yıl devamlı g. saray şamp olsaydı olmazmıydı. aziz başta kalabilirmiydi. g. sarayın şampiyonluklarında. 0 0
  • MURAT GİRESUN: NEGÜZEL TERİM TAKIMI ÜST ÜSTE ŞAM YAPIYORDU KAPRİSLERİN UGRUNA G. SARAYI BİTİRDİN. YEDİN İÇTİN KULÜP BORÇ BATAGINA GİRİNCE KAÇIYORSUN. UYANIKSINYA. ÜYELERİN YERİNDE BEN OLSAM SENİ MAHKEMEYE VERİR HESAP SORARIM BU KADAR BORCU NASIL YAPTIN DİYE. Ş. LİGİNDEN GELEN PARALAR KAYNAKLAR NEOLDU DİYE. 13 6 Yanıtla yavuz öztürk: milli takım izlandaya 3 0 yenildi 0 0 MURAT GİRESUN: ÖZÜ TÜRK OLAN ARKADAŞ, DİKKAT EDERSEN TERİM MİLLİ TAKIMLARDA BAŞARILI OLAMIYOR. TERİMİN GÖRDÜGÜMÜZ RESİMDE BRANŞI G. SARAY KULÜBÜ. TERİM KULÜB BAZINDA G. SARAYDA BAŞARILI OLUR. KULÜB BAZINDA TERİMDEN DAHA BAŞARILI ÇALIŞTIRICI VARMI TÜRKİYEDE, ÖRNEGİ YOK. TERİM ŞU SAATTE G. SARAYA GELSE YİNE ŞAMP YAPAR. MİLLİ TAKIMLAR ÇOK FARKLIDIR. DÜNYA KUPASINDA FAVORİ İSPANYA GRUPTAN ÇIKAMADI. BEN TERİMİ G. SARAYLA DEGERLENDİRİYORUM. TERİMİN YERİ BURASIDIR. TERİM ŞUANDA MİLLİ TAKIMDA PARA İÇİN BOŞ DURMAMAK İÇİN VAR. AYSAL GİTSİN TERİM YİNE G. SARAYA DÖNECEKTİR. VE BAŞARILIDA OLACAKTIR. TÜRKİYEDEKİ HİÇKİMSE TERİM G. SARAYDA BAŞARISIZ OLDU DİYEMEZ. 0 0 TACO: Ciresun musun nesin sen ne zırvalıyon. . . boş tenekeden gürültü çıkarmış. . . Terim gürültüsü yapma 0 0
  • TAYFUN: FUTBOL ADAMI DEĞİLSİN FUTBOLLA İLGİN YOK KULÜBÜ BATIRDIN ÖNÜNE GELENİ ARAŞTIRMADAN ALDIN, ÇEVRENDEKİLERİN KUKLASI OLDUN DAHA NE BEKLİYORSUN 14 4 Yanıtla
  • CİMBOM: BİR AN ÖNCE TASI TARAĞI AL VE BİR DAHA DÖNME, EN NEGATİF BAŞKAN ! 13 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Vize'de liseler arası kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi
    15:31 Vize'de liseler arası kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi

    Vize Kaymakamı Sedat Özdemir, Kütüphane Haftası kapsamında gerçekleştirilen yarışmaya katılan öğrencilere teşekkür ederek, kütüphanelerin bilgi kaynağı olduğunu vurguladı. Yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

  • Ricardo Quaresma Beşiktaş'ta emeklilik hayali kuruyor
    15:26 Ricardo Quaresma Beşiktaş'ta emeklilik hayali kuruyor

    Beşiktaş'ın eski yıldız futbolcusu Ricardo Quaresma, Canal 11'e verdiği röportajda emekliliğe dair konuştu. Şu anda kulüpsüz olan Portekizli oyuncu, kariyerini Porto, Beşiktaş veya Sporting'de bitirmek istediğini söyledi. Beşiktaş kariyerinde 227 maça çıkan Quaresma, 38 gol ve 77 asistlik performans sergiledi.

  • Şuşa, İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Başkenti 2024 olarak seçildi
    15:23 Şuşa, İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Başkenti 2024 olarak seçildi

    İslam İşbirliği Gençlik Forumu (ICYF) ile Azerbaycan Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanan protokolle, Azerbaycan'ın Şuşa şehri 2024 yılı için 'İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Başkenti' olarak belirlendi. Protokol kapsamında, bilim, kültür, spor, girişimcilik, eğitim gibi alanlarda çeşitli etkinlikler düzenlenecek ve Şuşa'nın mücadelesi dünya gençliğine tanıtılacak.

  • Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde 26. hafta müsabakaları yarın yapılacak
    14:57 Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde 26. hafta müsabakaları yarın yapılacak

    Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde 26. hafta müsabakaları yarın oynanacak. Maç programı şu şekildedir: Trabzonspor-Ataşehir Belediyespor, Amed Sportif Faaliyetler-Bitexen Adana İdmanyurduspor, Galatasaray Petrol Ofisi-Hakkarigücüspor, Fatih Vatanspor-Karadeniz Ereğli Belediyespor, Beşiktaş JK United Payment-Fenerbahçe Petrol Ofisi, Beylerbeyi-Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET, Wulfz Fatih Karagümrük-Bitexen 1207 Antalyaspor, Doğuş Gold Gaziantep Asyaspor-ALG Spor.

  • Ankara Büyükşehir Belediyesi Eryaman Spor Köyü'nün 1. etabında çalışmalarını sürdürüyor
    14:46 Ankara Büyükşehir Belediyesi Eryaman Spor Köyü'nün 1. etabında çalışmalarını sürdürüyor

    Ankara Büyükşehir Belediyesi, Etimesgut'un Eryaman Mahallesi'ne kazandırılacak 'Spor Köyü'nün 1. etabında çalışmalarını aralıksız sürdürürken, yapımını tamamladığı futbol sahasında düzenlenen gösteri maçına ev sahipliği yaptı. 65 bin metrekarelik alandan oluşan Eryaman Spor Köyü 1. Etap'ta bulunacak alanların ve FIFA Star-1 standartlarındaki profesyonel futbol sahalarının, amatör spor kulüplerine tahsis edilmesi planlanıyor.

  • Van İşitme Engelliler Eğitim Kültür Spor Kulübü İşitme Engelliler Türkiye Voleybol Şampiyonası'nda Şampiyon Oldu
    14:38 Van İşitme Engelliler Eğitim Kültür Spor Kulübü İşitme Engelliler Türkiye Voleybol Şampiyonası'nda Şampiyon Oldu

    Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından Karabük'te düzenlenen İşitme Engelliler Türkiye Voleybol Şampiyonası final maçında Yukatel Pamukkale Sağırlar Spor Kulübünü 3-0 mağlup eden Van İşitme Engelliler Eğitim Kültür Spor Kulübü, şampiyon oldu. Van temsilcisi, Yenimahalle Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ilk periyodunu 25-20, ikinci ve üçüncü periyodunu da 25-21 kazanarak maçtan 3-0 galip ayrıldı. Şampiyonada dereceye giren oyunculara kupa ve madalyaları, protokol üyeleri tarafından verildi.


Advertisement