Galatasaray, Başakşehir'i 2-0 Yendi - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Başakşehir'i 2-0 Yendi

Süper Lig'in 7.hafta maçında Galatasaray, deplasmanda Medipol Başakşehir'i 2-0 mağlup etti.

03.10.2015 20:54  Güncelleme: 22:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şampiyonlar Ligi'nde Astana deplasmanından alınan 2-2'lik sonucun ardından lige dönen Aslan, Başakşehir'e karşı mutlak galibiyet parolasıyla çıktı. İlk yarıdaki oyun hiç tat vermedi. İkinci yarıda ise sahada daha istekli bir Galatasaray vardı. Sarı-Kırmızılılar, önce Podolski'yle öne geçti, ardından Umut Bulut'la farkı 2'ye çıkararak finali yaptı. Medipol Başakşehir'i 2-0 yenen Galatasaray puanını 14'e çıkararak maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Medipol Başakşehir ise 7. hata sonunda 9 puanda kaldı.

GALİBİYET SERİSİ 3'E ÇIKTI

Sarı-kırmızılı takım, Medipol Başakşehir'e karşı aldığı galibiyette ligdeki galibiyet serisini 3'e çıkardı. 5. hafta mücadelesinde Trabzonspor'u 1-0, 6. haftada ise Gaziantepspor'u 2-1'lik skorlarla mağlup eden Galatasaray, Medipol Başakşehir'i ise 2-0'lık skorla geçerek galibiyet serisini 3'e çıkardı.






SİNAN GÜMÜŞ İLK KEZ 11'DE

Galatasaray'ın genç oyuncusu Sinan Gümüş, sarı-kırmızılı forma altında ilk kez bir maça 11'de başladı. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, performansıyla eleştiri konusu olan Umut Bulut'u yedek soyundururken, genç oyuncu Sinan Gümüş'ü ise ilk 11'e aldı. Sarı-kırmızılı forma altında ilk kez bir maçta ilk 11'de sahada yer alan Sinan, 63 dakika sahada kaldı.

DENAYER TEDBİR AMAÇLI OYUNDAN ALINDI

Sarı-kırmızılıların Belçikalı oyuncusu Jason Denayer, karşılaşmanın ilk yarısında sağ dizinde ağrı hissettiği ve bu ağrıların geri dönüşlere, müdahalelere etki etme riski bulunduğu için hem kendisini hem de takımı koruma adına ikinci yarının başında oyundan alındı. Denayer'in yerine tecrübeli oyuncu Sabri Sarıoğlu oyuna dahil oldu.

SNEIJDER'İN DERBİ TEHLİKESİ

Karşılaşmanın 50. dakikasında Emre Belözoğlu'na yaptığı müdahale sonucu sarı kart gören Hollandalı yıldız Wesley Sneijder, bu sezonki 3. sarı kartını gördü. Yıldız isim milli maçlar sebebiyle lige verilecek aranın ardından oynanacak olan Gençlerbirliği müsabakasında sarı kart görmesi halinde Fenerbahçe ile oynanacak derbi mücadelesinde forma giyemeyecek.

PODOLSKI 4. GOLÜNÜ ATTI

Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna kattığı yıldız futbolcu Lukas Podolski, bu sezonki 4. golünü kaydetti. Medicana Sivasspor, Mersin İdmanyurdu ve Gaziantepspor'un ardından Medipol Başakşehir ağlarını da havalandıran yıldız isim, takımının en golcü ismi olmayı sürdürdü.

UMUT BULUT TAKIMINI RAHATLATTI

Sarı-kırmızılı takımda gösterdiği performansla ağır eleştirilere maruz kalan tecrübeli golcü Umut Bulut, karşılaşmanın 84. dakikasında attığı golle takımı rahatlattı. 63. dakikada genç oyuncu Sinan Gümüş'ün yerine oyuna dahil olan golcü oyuncu, 84. dakikada Sneijder'in pasında arka direkte meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu.

GALATASARAYLI TARAFTARLARDAN EMRE BELÖZOĞLU'NA TEPKİ

Galatasaraylı taraftarlar, karşılaşma öncesi Medipol Başakşehir'in sezon başında Fenerbahçe'den kadrosuna kattığı tecrübeli oyuncu Emre Belözoğlu'na tepki gösterdi. Taraftarlar, uzun süre deneyimli oyuncunun aleyhinde tezahüratlarda bulunurken, Belözoğlu ise misafir tribüne doğru yönelerek sözlü tepki gösterdi.

Galatasaray, Başakşehir\'i 2-0 Yendi

Son Dakika Spor Galatasaray, Başakşehir'i 2-0 Yendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • ultrapanos: şereftir seni sevmek senle ağlayıp gülmek galatasaray sevgisi sürecek sonsuza dek yetmiyorki stadlar kalbimiz senle çarpar tebrikler aslanlar 15 2 Yanıtla
  • carşı: adamların penltısını verme elle gol at ne bu ya alın size genç hakem yarın fener maçıda aynı olacak bıktım bu tr futbolundan 10 7 Yanıtla
  • dursun istifa: tarihinde her zaman güzel futbol oynayan galatasaray şimdi rezil top oynuyor oynanan oyundan kimse memnun değil 5 -0 yensen ne olur zevk almadıktan sonra ıkına sıkıla alınan galibiyetler bizi tatmin etmez hoca gitmeli 12 5 Yanıtla
  • isra: Gs lilar balığa gidin ama olta falan almayin avucunuzu açın balik denizden cikar avucunuza gelir 4 haftadir bu kadar bir takım korunmazki bundan ala şikemi olur adam eliyle armutmu topluyor 8 9 Yanıtla
  • Kütahya lı: birgün herkes hdp kıymetini anlayacak ve herkes hdp li olacak 1 14 Yanıtla
  • Antepli27: Elden kolden hakemlerden yine götürüyor 6S 8 6 Yanıtla
  • Hentbol futbolcuya yakışmadı: Yooo gs a gore fb ve bjk sikeci. Gs eenn tteemmiizz itakım. 4 6 Yanıtla
  • Ts: Nasıl koydu burak yılmaz 2.2 1 6 Yanıtla
  • Kontenjandan Coni: Hakem hataları nedense gs ve bjk lehine oluyor. Bu sene ilk iki onlar olacak galiba. Avrupada ikiside şamar oğlanı oldu 3 3 Yanıtla
  • Can atak: GS Başakşehir karşında .Mac'i almıştır bence büyük bir başarı Başakşehir çok zor luk derecesi yüksek bir takım tebrikler 3 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi
    20:35 Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi

    Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Antalya'da düzenlenen Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi. Sönmez, Alman raket Ella Seidel'i yenerek çeyrek finale adını yazdırdı. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez'in performansı Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş tarafından övgüyle karşılandı.

  • Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor
    20:31 Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda oynayacağı Konyaspor maçı için antrenmanlarını sürdürüyor. Abdullah Avcı yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular rejenerasyon, kuvvet, koordinasyon ve çabukluk çalışmaları yaptı. Antrenman şut ve dayanıklılık çalışmasıyla tamamlandı.

  • Trabzonspor, TÜMOSAN Konyaspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    20:13 Trabzonspor, TÜMOSAN Konyaspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında TÜMOSAN Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde iki grup halinde çalıştı. Oyuncular, salonda yenilenme ve kuvvet çalışması yaparken diğer grup ise sahada koordinasyon, çabukluk ve rondo çalışması gerçekleştirdi. Antrenman, şut ve dayanıklılık çalışmalarının ardından tamamlandı. Takım, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

  • VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi
    19:54 VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi

    Voleybolda Vodafone Sultanlar Ligi 18. hafta erteleme maçında VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yenerek galibiyet elde etti. Maçın setleri 17-25, 25-21, 31-29, 14-25 ve 5-15 şeklinde sonuçlandı.

  • Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi
    19:05 Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi

    Antalya Belek'te düzenlenen Megasaray Hotels Open'da milli tenisçi Zeynep Sönmez, çeyrek finale yükseldi. İlk turda Fransız tenisçi Fiona Ferro'yu mağlup eden Sönmez, ikinci turda Alman raket Ella Seidel'i geri dönüşle mağlup etti. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez, maçın yarın başlayacağını belirtti.

  • Galatasaray teknik ekibi ve basın mensupları arasında maç yapıldı
    18:59 Galatasaray teknik ekibi ve basın mensupları arasında maç yapıldı

    Galatasaray Futbol Takımı, milli takım arasında Antalya'da kamp yaparken teknik ekip ve basın mensupları arasında maç düzenlendi. Teknik ekip, 13-3'lük skorla galip geldi ve Ali Yiğit Buruk 3 gol attı.


Advertisement