Galatasaray'a Transfer Edilmeyen Moussa Dembele'nin Fiyatı 60 Milyon Euro - Son Dakika
Spor

Galatasaray'a Transfer Edilmeyen Moussa Dembele'nin Fiyatı 60 Milyon Euro

Sezon başında Galatasaray'ın kapısından dönen Moussa Dembele, kulübü Celtic'te 40 maçta 26 gol attı. İskoç ekibi, bonservisini 60 milyon Euro olarak belirledi.

19.02.2017 14:01  Güncelleme: 09:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın sezon başında transferi için yoğun uğraş verdiği hatta o dönem eski başkanlardan Alp Yalman'ın İngiltere'ye çıkarma yaptığı Moussa Dembele, Celtic'te inanılmaz bir performans sergiliyor. Yeni takımında 40 maçta 26 gol atan ve 3 maçta hat-trick yapma başarısı gösteren Fransız futbolcunun bonservis bedeli için 60 milyon Euro'luk değer biçildiği belirtildi.

DEMBELE'Yİ İSTEMEDİLER

Sarı kırmızılıların son yıllardaki en büyük transfer pişmanlığı olacak olan Dembele'nin sezon başındaki transferiyle ilgili olarak şoke eden bir gerçek ortaya çıktı. Alp Yalman'ın transferi için Londra'ya gittiği Dembele'nin o dönem yönetimdeki bir isim sebebiyle istenmediği ve bu yüzden de imzaların atılamadığı belirtildi. Hatta Yalman'ın o dönem ki istifa sebebinin transfer anlaşmazlığı olduğu ifade edildi.

ALİ ECE İSTİFAYA ÇAĞIRMIŞTI

Öte yandan konuyla ilgili olarak spor yazarı Ali Ece de önceki günlerde çıktığı bir canlı yayında Dembele transferine izin vermeyen yöneticiyi istifaya çağırmıştı. Ece, yöneticinin ismini vermezken taraftarlar arasında bu ismin kim olduğu yönünde merak havası esmeye başladı.

Galatasaray\'a Transfer Edilmeyen Moussa Dembele\'nin Fiyatı 60 Milyon Euro

Son Dakika Spor Galatasaray'a Transfer Edilmeyen Moussa Dembele'nin Fiyatı 60 Milyon Euro - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement