Galatasaray'a İzmir'de Sönük Karşılama - Son Dakika
Spor

Galatasaray'a İzmir'de Sönük Karşılama

Galatasaray\'a İzmir\'de Sönük Karşılama

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında yarın Manisaspor’a konuk olacak olan Galatasaray, bu maç için İzmir’e geldi.

14.04.2015 18:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında yarın Manisaspor'a konuk olacak olan Galatasaray, bu maç için İzmir'e geldi. Sarı-kırmızılı kafilede sakatlığı nedeniyle yaklaşık 2 aydır forma giyemeyen Melo da yer aldı.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında yarın Manisaspor'a konuk olacak olan Galatasaray, bu maç için İzmir'e geldi. İstanbul'dan kalkan özel uçakla İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na gelen sarı-kırmızılı kafileyi az sayıda taraftarları yalnız bırakmadı.

MELO DA KADRODA

Galatasaray'ın Manisaspor maçı kafilesine uzun süreli sakatlık yaşayan Brezilyalı yıldız Melo da dahil edildi. Galatasaray'ın 18 kişilik Manisaspor maçı kafilesinde şu oyuncular yer alıyor:

" Sinan Bolat, Eray İşcan, Alex Telles, Semih Kaya, Koray Günter, Sabri Sarıoğlu, Tarık Çamdal, Felipe Melo, Blerim Dzemaili, Aydın Yılmaz, Bruma, Yasin Öztekin, Olcan Adın, Kaan Baysal, Yekta Kurtuluş, Emre Çolak, Sinan Gümüş, Goran Pandev."

YASİN'E TEPKİ

Takımlarını karşılamak üzere İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na gelen az sayıda Galatasaray taraftarı, futbolculardan imza alamayınca tepki gösterdi. Sarı-kırmızılılar, imza almak için çağırdıkları Yasin Öztekin'den olumsuz yanıt alınca, "Yasin topçusun sen. Yapma böyle. Sneijder bile böyle yapmıyor" diyerek tepkilerini gösterdi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Galatasaray'a İzmir'de Sönük Karşılama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement