G.Saray Twitter Hesabının Forma Açıklaması, Taraftarları Kızdırdı - Son Dakika
Spor

G.Saray Twitter Hesabının Forma Açıklaması, Taraftarları Kızdırdı

G.Saray Twitter Hesabının Forma Açıklaması, Taraftarları Kızdırdı

G.Saray Twitter hesabının "Sahaya çubuklu formamızla çıkıyoruz." mesajı taraftarların tepkisini çekti. Hesap, bu mesajı daha sonra "İç saha formamız" olarak değiştirdi.

23.07.2014 20:00  Güncelleme: 19:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avusturya'da yeni sezon hazırlıkları kapsamında Rapid Wien ile karşılaşacak olan Galatasaray'da yeni sezon formaları bir tartışmayı da beraberinde getirdi.

"ÇUBUKLUYLA ÇIKIYORUZ" YAZILINCA...

Rapid Wien maçı öncesinde kulübün resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda sarı-kırmızılı yeni sezon formalarından "çubuklu" olarak bahsedildi ve "Bu akşam sahaya çubuklu formamızla çıkıyoruz" ifadesi kullanıldı.

TWITTER HESABI, İFADEYİ DEĞİŞTİRDİ

Bu paylaşımı ve kullanılan "çubuklu" ifadesini beğenmeyen Galatasaraylı taraftarlar duruma yoğun tepki gösterdi. Bunun üzerine Twitter hesabından yapılan paylaşım düzeltildi ve "çubuklu" ifadesi kaldırılarak yeniden bir paylaşımda bulunuldu. Bu kez forma için "iç saha formamız" ifadesi kullanıldı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor G.Saray Twitter Hesabının Forma Açıklaması, Taraftarları Kızdırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • caaş: tepki neden anlayamadım ? söyleyebilir misiniz? 14 3 Yanıtla hanzade: Çubuklu forma ibaresi fenerbahçe ile özdeşleşmiş bir durumdur. tepkinin nedeni budur kardeşim. . . 0 0

Advertisement