Futbolun Ustaları Elazığ'da - Son Dakika
Spor

Futbolun Ustaları Elazığ'da

Futbolun Ustaları Elazığ\'da

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın hayata geçirdiği ’Futbolun Ustaları Geleceğin Yıldızlarıyla Buluşuyor’ projesi kapsamında Hasan Şaş ve Tanju Çolak’ın da aralarında bulunduğu futbolun efsanevi isimleri Elazığ’a geldi.

17.10.2014 18:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın hayata geçirdiği 'Futbolun Ustaları Geleceğin Yıldızlarıyla Buluşuyor' projesi kapsamında Hasan Şaş ve Tanju Çolak'ın da aralarında bulunduğu futbolun efsanevi isimleri Elazığ'a geldi.

'Futbolun Ustaları Geleceğin Yıldızlarıyla Buluşuyor' projesi kapsamında Tanju Çolak, Semih Yuvakuran, Hasan Şaş, Ali Gültiken, Hami Mandıralı, Hakan Ünsal ve Ogün Temizkanoğlu Elazığ'a geldi. Elazığ'da panele katılan ardından da Vali Ömer Faruk Koçak'ı makamında ziyaret eden futbolcular, hayranları ile de bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Daha sonra Atatürk Stadyumu'na geçen futbolcular, burada çocuklara futbol topu dağıttı. Topları almak isteyen çocuklar zaman zaman izdihama neden oldu. Tanju Çolak, Semih Yuvakuran, Hasan Şaş, Ali Gültiken, Hami Mandıralı, Hakan Ünsal ve Ogün Temizkanoğlu'nun yer aldığı futbol takımı ilk önce kız takımı ile ardından da erkek takımı ile gösteri maçı yaptı.

Proje ile ilgili bilgi veren Tanju Çolak, "Futbolun ustaları Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun gençleriyle buluşuyor projesinin Elazığ ayağındayız. Yaklaşık 2,5 aydır devam ediyor. Van'dan Kars'a, Şırnak'tan Mardin'e, Midyat'a, Muş'a Iğdır'a kadar giden bu arkadaşlarıma, bu efsanelere bu güzel insanlara teşekkür ediyorum. Gerçekten çok güzel karşılanıyor, kucaklanıyoruz. Çok güzel misafir perverlikler gösterip, bağırlarına basıyorlar. Biz onları heyecanlandırıyoruz, onlar bizi heyecanlandırıyorlar. Gerçekten bu proje ile gurur duyuyorum. Buradan şunu söylemek istiyorum; projeye desteği olan Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç'a ve müsteşarımız Faruk Özçelik'e teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Projenin doğru yolda olduğunu belirten Çolak, "Bizi bugüne kadar hep televizyondan görmüşler, seyretmişler. Sanal olarak bir sevgi var. İşte biz bunu artık yanlarına kadar giderek onlarla kucaklaşmak, aynı havayı teneffüs etmek, onların varlığını, onların değerli olduklarını göstermek için buralardayız. Ali Gültekin'le, Hamisi'yle, Hasan Şaş'la, Semih ile yani bu güzel insanlarla burada olmak heyecan veriyor. Bu efsaneler, bu güzel insanlar olay varmış yokmuş hiç değinmiyorum, ama bizim için önemli olan bu gençliğe hizmet vermek, onları sevip, kucaklamak, değer vermek. Onların eğitimine eksiklerine yardımcı olabilmek bizim için çok önemli. Bunu da yapıyoruz. Burada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Futbolun Ustaları Elazığ'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement